|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σας.
χθες ηταν η μερα αλλαγης νερου και το μαυρο ψαρακι μου εβγαλε σπυρι στη μυτη.Εκανα την προκαθορισμενη αλλαγη νερου,εκανα κ αυξηση θερμοκρασιας ....και δε ξερω.τι αλλο θα πρεπει να κανω και τι ασθενεια εχει. παρακαλω τη βοηθεια σας |
|
||||
|
||||
![]()
Θα πρέπει να μας δώσεις και μερικές πληροφορίες για το περιβάλλον που ζουν τα ψάρια σου, όπως τι ενυδρείο είναι, εάν είναι "στρωμένο" το φίλτρο, πόσα ψάρια έχεις κλπ κλπ...
Στάλθηκε από το ZTE Blade A450 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
+1 ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω ενα ενυδρειο 120 λιτρων με 3 χρυσοψαρα.Στρωμενο.με κανονικες μετρησεις νερου και πριν την αλλαγη του νερου και μετα.Εσωτερικο ενσωματωμενο φιλτρο aquantlantia Biobox2
Το χρυσοψαρο τρωει και κινειτε κανονικα οπως και τα αλλα δυο που εχω. Το ενυδρειο στηθηκε γυρω στον Απριλιο. Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Γράψε μας σε παρακαλώ ακριβώς τις μετρήσεις, τιμές δηλαδή.
Το "κανονικές" κάποιες φορές είναι λάθος Το καλύτερο θα ήταν να συμπληρώσεις αυτή τη φόρμα να έχουμε μια πιο γενική και ολοκληρωμένη εικόνα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42009
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 17-10-16 στις 08:04 |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω Τακη.θα τα συμπληρωσω ακριβως το απογευμα κ θα σας τα στειλω
|
|
||||
|
||||
![]()
Για καρκινωμα μοιαζει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σπυρι στην ουρα? | savvasko | Ασθένειες-Θεραπείες | 6 | 24-05-14 08:04 |
τι να κανω;αγγελοψαρο με σπυρι | Λάζαρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 22-09-11 18:36 |
ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΟΥ | ελενη | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 01-06-09 18:32 |
του εχει σπασει τη μυτη... | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 01-03-07 16:52 |