|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ένα φιλικό μου ζευγάρι είχε το παρακάτω ενυδρείο με μερικά Guppy. Eιπα να τους το φτιάξω λίγο, τωρα που μεγάλωσαν τα παιδάκια τους .
Τα πάντα τα έκανα μόνη πέτρα απο την φύση, κλαδια κληματαριάς (τα είχα περίπου 1 χρόνο ξερά και τα έβρασα) και μερικά φυτά απο τα ενυδρεία μου ![]() Το αποτέλεσμα πριν και μετά παρακάτω ![]() Τα παιδια το χαρήκαν πολύ και απο ότι φάνηκε και τα ψάρια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τυχερα τα ψαρια που σε εχουν φιλη τους
![]() Πετυχαν τουλαχιστον το υποστρωμα εριξες πολυυυ καθαρισμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά που το είπες Χρήστο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο ειναι Αρτεμις στο κεντρο θυμιζει λιγο wabi kusa!
|
||||
|
||||
![]()
Εβαλες πάλι το χεράκι σου και έβγαλες από μέσα σου τη καλλιτεχνική σου φύση
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σου πιανουν τα χερια σου
αν θελεις βαλε ενα μαυρο χαρτονι στο πισω τζαμι θα δειξει πιο ωραια θα δωσει βαθος στο ενυδρειο και θα νιωθουν και περισσοτερη ασφαλεια τα ψαρακια
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
για τους φίλους των neon tetra | blondi | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 17-06-08 01:48 |
Πρόταση για τους φίλους του συλλόγου | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 09-10-06 17:19 |