|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα σ όλη την ομάδα όπως λέει k ο τίτλος
θα ήθελα τη βοήθεια σας για επιλογή εξωτερικού φίλτρου για 60L περίπου σε λίγες μέρες θα παραλάβω τη γυάλα μου 40x40x40 αυτά που έχω δει από οικονομικής άποψης είναι dophin cf300 dophin cf600 astro 2202 είναι όλα στα 40E περίπου έχετε να μου προτείνεται κάτι άλλο? επίσης έχω σκεφτεί μήπως έπαιρνα 1 εσωτερικό τν 10-15E για αρχή να ξεκινήσω το στρώσιμο και αργότερα να πάω σε 1 εξωτερικό k έτσι να έχω k το εσωτερικό για καβάτζα μήπως χρειαστεί σε περίπτωση βλάβης του εξωτερικού... ελπίζω να μην έχω γίνει κουραστικός.. αλλα σαν πρωτάρης..πιστεύω καταλαβαίνετε |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα επερνά το astro
δεν το έχω χρησιμοποιησει αλλά βλέπω Καλές κριτικές από χομπιστες
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα, αν και δε ξερω τα φιλτρα αυτα η συμβουλη μου ειναι στα λεφτα που θες να δωσεις να παρεις οποιο φιλτρο παιρνει το περισσοτερο βιολογικο υλικο αυτο να προτιμησεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Kαι γιατι δεν περνεις το eheim 2211; Μεταχειρισμενο το βρησκεις 50 ευρω
Σε αυτα τα λεφτα μπορεις να παρεις και το Fluval 206 |
|
||||
|
||||
![]()
eheim.εγω δεν εμεινα ευχαριστημενος απο το αστρο
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω στην κατοχή μου το Astro 2002, σε ενυδρείο 60 λίτρων.
Να σημειώσω όμως ότι δεν έχω άλλη εμπειρία απο εξωτερικά φίλτρα. Έχει δυνατή αντλία, ίσως χρειάστεί να του μειώσεις τη ροή απ'τα βανάκια, ανάλογα και τι κατοίκους θα επιλέξεις. Είναι εντελώς αθόρυβο! Έχει όμως σχετικά μικρό κάδο, που σε περιορίζει λίγο στην ποσότητα των υλικών φίλτρανσης. Γενικά πιστεύω είναι καλό για 60ρι ενυδρείο, κι αν είχε μεγαλύτερο κάδο, θα το συνιστούσα και για μεγαλύτερο ενυδρείο! Ως νέος κι εγώ, όπως κι εσύ, στον ενυδρειακό κόσμο, και με εντατικό διάβασμα στο forum τον τελευταίο χρόνο, άν ξανάρχιζα σήμερα απ'την αρχή, θα επέλεγα να επενδύσω τα χρήματά μου σε μια καλή και αξιόπιστη αντλία, και θα έφτιαχνα φίλτρο πλάτης ή φίλτρο σαν αυτά που έχει φτιάξει ο Τάκης στα ενυδρεία του (που είναι κάτι παρόμοιο και στην ίδια λογική με τα φίλτρα πλάτης) γιατί έχουν τα πλεονεκτήματα του να επιλέγεις εσύ το χώρο που χρειάζεσαι για τα υλικά, είναι πολύ πιο εύκολα στη συντήρηση, και κρύβεις μέσα τους όλο τον εξοπλισμό. Ελπίζω να βοήθησα και να μη σε μπέρδεψα περισσότερο! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή φίλτρου | vasiliki | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 08-04-11 14:13 |
Επιλογή Φίλτρου | nitrox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 31-03-11 00:12 |
επιλογή φίλτρου | nikos1973 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 23-03-11 21:21 |
Επιλογή φίλτρου | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 06-04-08 15:49 |
Επιλογή φίλτρου | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-06-07 09:02 |