|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα...ενυδρειο στημενο απο αρχη 2 μηνες τωρα με αστερακια μπολι απο αλλο ενυδρειο ,βακτηρια,ταισμα light,φιλτρανση εσω και εξω...ψαρια κανενα,και στην πρωτη μετρηση ΝΟ2 ειμαι στο οριο..0.025 με 0.05....περιμενω κι αλλο η προχωραω σε αλλαγη νερου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ήρθες
![]() Μετά από 2 μήνες αν έχεις ακόμα ΝΟ2 δεν είναι καλά στρωμένο το ενυδρείο σου. Αμμωνία και νιτρικά έχεις μετρήσει ; Δώσε μας μερικές πληροφορίες ακόμα, όγκο ενυδρείου , ποια φίλτρα έχεις , θερμοκρασία, αν έχεις κάνει κάποια αλλαγή κλπ. Μία λύση για να δεις τι γίνεται, κάνεις μια τεράστια αλλαγή, πάνω από 80%-90%, βάζεις τροφή ή αμμωνία και θα πρέπει σε 24 ώρες να έχεις μόνο νιτρικά (ΝΟ3), και καθόλου Αμμωνία (ΝΗ3/ΝΗ4) ή Νιτρώδη (ΝΟ2). Με ποια τεστ μετράς ; Υγρά ή χαρτάκια , και αν με υγρά, ποια υγρά ;
|
|||
|
|||
![]()
300 λιτρα το ενυδρειο...θερμοκρασια δωματιου μιας και δεν εχω βαλει τον θερμοστατη να δουλεψει λογω ..ζεστου χωρου..φιλτρο εσωτερικο απο μαμα juwell..εξωτερικο rena xp3..τεστ jbl υγρα...αλλαγη νερου καμμια εως τωρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε τη μεγάλη αλλαγή , βάλε τροφή και μέτρησε πάλι.
Η υψηλή θερμοκρασία, 27-30 επιταχύνει πολύ την ανάπτυξη βιολογίας
|
|||
|
|||
![]()
παιζει τωρα χωρις θερμοστατη να εχω πανω απο 30-32...να αλλαξω νερο η να περιμενω λιγο ακομη μηπως βρισκομαι στο τελος του κυκλου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Να αλλάξεις νερό, το φρέσκο βοηθάει την βιολογία,
μπορεί να έχει μείνει στάσιμη γιατί δεν κάνεις αλλαγές. Στο στρώσιμο οι αλλαγές κάνουν καλό, αρκεί να αναπληρώνουμε την αμμωνία. με τροφή ή με καθαρή αμμωνία
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|