|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα σε ολους!εχει πεσει στα χερια μου αυτή η φωτογραφική μηχανη(δωρο
![]() ξέρει να μου πει κάνεις δυο τρια πραγματα που χρειάζεται σε ρυθμίσεις για να βγάλω καμία φωτογραφία της προκοπής στο ενυδρείο? εχω απογοητευτει ! |
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχουν στανταρ ρυθμισεις.
εξαρταται απτο τι θες να κανεις.παιξε λιγο με τις ρυθμισεις και τραβα φωτογραφιες για να βλεπεις τη διαφορα. βαλε και καμια φωτο εδω να δουν οι φωτογραφοι του φορουμ μπας και σε βοηθησουν... που ειναι αυτα τα δωρα μπορεις να μου πεις? ![]() καταρχην,βαλε τη μηχανη να στεκεται σταθερα σε ενα σημειο και τραβα τη φωτογραφια με το χρονοδιακοπτη.α ν εχεις τριποδο ακομα καλυτερα. ειναι δυσκολο να βγει καλη φωτο κρατωντας τη στο χερι. δοκιμασε χαμηλα iso και παιξε με την εκθεση. πειραματισμο θελει και θα το βρεις ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 23-07-16 στις 18:58 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν ειχες μια κομπακτ πριν απο αυτη και επαιζες μαζι της,θα μαθαινες αρκετα πραγματα.εγω ετσι εκανα.
οχι οτι γνωριζω απο φωτογραφια τωρα,απλα η αλλαγη που ετοιμαζομαι να κανω θα μου ειναι πιο ομαλη... να παιξεις ομως,οχι να τη βαλεις στις αυτοματες ρυθμισεις και απλα να τραβας ![]() να και ενα λινκ με 5 πολυ βασικα πραγματα για να εχεις σαν μπουσουλα.σιγουρα υπαρχουν και χιλιαδες αλλα αρθρα και βιντεο που μπορεις να δεις και να διαβασεις. https://nikostsatsakis.wordpress.com...C%CF%81%CE%B9/ |
|
||||
|
||||
![]()
δες και αυτο αν το εχεις με τα αγγλικα
http://www.tomsguide.com/us/nikon-d3...view-2183.html |
|
||||
|
||||
![]()
γιωργο το πρωτο δεν παίζει!
πάντως ευχαριστώ για την κοπο! |
|
||||
|
||||
![]()
με τι φακό την έχεις την κάμερα??
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
AF-S DX VR Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G II
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NIKON D3300 AF-P 18-55mm VR KIT | odin79 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 31 | 07-07-16 00:12 |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |