|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Την Παρασκευή 24 μέχρι την Κυριακή 27 θα ειμαι Θεσσαλονίκη. Κανονίστε ένα καφεδάκι όποτε μπορείτε μεσα στο τριήμερο να τα πουμε λιγάκι. Ο mikenuke συντονίζει το project.
Τα λέμε παιδες!!!!
|
||||
|
||||
![]()
...να βρεθείτε στην γνωστή καφετέρια στην Τούμπα, απέναντι απο την Αγ. Βαρβάρα!!! Ο φιλοξενούμενος να κάθεται στην θέση που καθόταν ο Mikenuke και να κοιτάει λοξώς δεξιά και λίγο κάτω!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
![]() Καλή συνάντηση!!!
|
||||
|
||||
![]()
Eγω δεν θα λειψω απο την θεσσαλονικη, οποτε τα υπολοιπα παιδια που θα θελουν και θα μπορουν να ερθουν, ας πουνε ποτε θελουν να συναντηθουμε, πια απο ολες τις μερες.
Ειναι ευκαιρια για να κανουμε μια ατυπη συναντηση Οκτωβριου.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Καλώς να μας έρθεις Γιάννη. Μήπως οι ημερομηνίες είναι λάθος; |
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις απόλυτο δίκιο. Η Παρασκευή εχει 28 του μηνός και η Κυριακή 30.
Ελπίζω να μην μπερδεψα. Παρασκευή απογευματάκι η Σάββατο πρωι-απόγευμα θα ήταν ότι καλύτερο για μενα. Θα τα πούμε ............
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη το Σαββατο ειναι εργασιμη, και εχω και ενα ραντεβου το μεσημερι, προτεινω την παρασκευη το απογευμα να βρεθουμε.
Οσοι συμφωνουν να σηκωσουν το χερι ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Ελπίζω να μπορέσω να έρθω την μέρα που θα πείτε.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τριχούλες στην anubia | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 22-12-02 04:43 |
Συλλογή και Διατήρηση ειδών σαν κατοικίδια | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 04:00 |
Sex ratio, συμπεριφορα στην αιχμαλωσια, και άλλα | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:25 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |