|
|
||||
|
||||
![]()
Ξςκινησα ενα μικρο γαριδαδικο και εγω που θα το εχω και σε περιπτωση γεννας των ψαριών. Δεν ξερω αν θα είναι εφικτο αυτο αλλα μαλλον θα μου πειτε εσεις
Ετσι λοιπον και η αρχη έγινε υποστρωμα για γαριδες και σποροι glossostigma Ηδη εχουν αναπτυχθεί καλα το γρασιδακι για της παραμςτρους του νερου ποσα ppm να εχω για τις ρεντ τσερυ ;φιλτρο κρεμαστο εχω φωτισμος λεντ 10 w ψυχρο
|
|||
|
|||
![]()
Καλή παραγωγή!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ φίλε μου μακαρι να πανε ολα καλα
![]() ------------------------- το φιλτρο μας και η μπουχαρα μας και ο φωτισμος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mathiu : 07-06-16 στις 17:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον σημερα λεω να βαλω νερο και να αρχισει να στρωνει σιγα σιγα ο βηθος κλπ. Το νερο με το tds meter ποια ένδειξη πρεπει να εχει; το νερο ρης βρυσης μου ειναι 150 ppm. Εχω και αο. Μπολι λεω να βαλω απο ρο ενυδρειο με τα ψαρια μου
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά είναι τα TDS της βρύσης σου. Θέλουμε 80-200ppm (ιδανικά 130ppm).
Δες πληροφορίες για τις red cherry εδώ Εισαγωγή στη νανογαρίδα γλυκού νερού Neocaridina davidi
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τελειο το γρασιδακι, σποροι απο που απο ebay;
Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα πολυ ωραιο το θεμα σου κανε μας μια παρουσιαση του ενυδρειου σου καθως και αν χρεισιμοποιεις λιπασματα για το γρασιδακι σου
|
|
||||
|
||||
![]() ετοιμη για γεννα ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mathiu : 12-07-16 στις 18:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο!!!τα σπαει το ενυδρειακι...πες μας τι εκανες ακριβως συγκεντρωμενα γιατι εγω δεν εχω δει με σπορους!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι εχω ενα ζευγαρι που μολις γεννησε 😃 οποτε αναβάλλεται η μετακομιση τους για λιγο μεχρι να παρουν τα πανω τους
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
μετακομισαμε σε 60 λιτρα κυβο, τωρα περιμενουμε να ξεθολωσει
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο το δεντρακι! μ' αρεσει!
![]() βαλε εξοπλισμο να φτιαξεις κανεναν "πινακα", γιατι φαινεται πως το'χεις! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα δειξει μολις ξεθολωσει.νασαι καλα φιλε μου. Το χαλακι θα περιμενω να απλωσει μοντε καρλο και η μοσσ στα κλαδια. Δεν ξερω τι αλλο θα ταίριαζε. 😀
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις "δυνατό" χέρι! Πανέμορφο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μενελαε συγχαρητήρια , πολύ όμορφο !!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ παιδια....
![]() ![]() ![]() καπως καλυτερα σημερα
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο θα γίνει σιγά σιγά, σαν ένα αληθινό δεντρό το έχεις κάνει εδώ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νασαι καλα φιλε μου. 40χ40χ45 οι διαστάσεις. 😀 τωρα θελει υπομονη. Κλαδεμα υπομονη κλαδεμα και κατασκευη καλυτερου φωτιστικου.
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά θα τα πας. Σημαντική είναι η υπομονή, αν την έχεις θα κάνεις μεγάλα πράγματα. Για δώσε, αν θέλεις βεβαία, περισσότερες πληροφορίες για το φωτιστικό που σκέφτεσαι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενας φιλος μου εφτιαξε σε ενα σαρανταρι φωτιστικο με λεντοταινιες με διαφορα χρωματα και πέτυχε πολυ γρηγορη αναπτυξη φυτων. Σκεφτομαι να προσπαθησω κατι παρόμοιο. Θα το ψαξω βεβαια αρκετά γιατι δεν μου αρεσουν οι λάθος κινησεις.
|
||||
|
||||
![]()
¶νοιξε ένα νέο θέμα όταν είναι να το ψάξεις και να το φτιάξεις, να ακούσεις και τις γνώμες και τις ιδέες των υπολοίπων παιδιών από δω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγινε φιλε μου. Ευχαριστώ πολύ 😉
|
||||
|
||||
![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
me gastropex???δεν πηραζει τις γαρίδες αυτό??
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αυτο εβαλα αφου εβγαλα το 90% απο τις γαριδες. Οι υπόλοιπες δεν πιανοντουσαν ούτε παγιδα ουτε απόχη. Καποιες αντεξαν καποιες αλλες οχι
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- στραβωθηκα με την εικονα ετσι, ακομη να βρω το κολπο με το κινητο ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mathiu : 13-11-16 στις 23:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Στο έχω ξαναπεί, μου αρέσει πολύ αυτό το δέντρο!
Τώρα που φούντωσε η moss είναι ακόμα πιο όμορφο!! Θα ήθελα να το έβλεπα και στο διαγωνισμό αυτό το ενυδρείο... |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σου λόγια. Θελει ακομη δουλεια για να μπει σε διαγωνισμό 😀 ακομη περιμενω τα λεντ απο τον κινεζο για το φωτιστικο και η μοντε καρλο δεν εχει ανάπτυξη. Περλινγκ βλεπω βεβαια και απο την μοσσ αλλα θαθελα να γεμισει κατω ολο. Φωτιστικο και co2 να παρει τα πανω του. Ενα προβολεα λεντ εχω μονο 30 βατ 😔 ψυχρο φως. Οι γαριδες πανε παλι σφαιρα. Ειχα χαρισει πανω απο τις μισες γιατι ηθελα να βαλω και κανενα αλλο ειδος μεσα αλλα το αφησα προς το παρόν μεχρι να το μελετησω καλυτερα με συμβατοτητες κλπ.
|
|||
|
|||
![]()
έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά
![]() αν δεν βγάλεις άκρη με φώτα κ CO2 μπορείς να δοκιμάσεις κ άλλα χαμηλά φυτάκια που με κατάλληλο κλάδεμα θα γίνουν σαν γκαζόν. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννηστρα | yoloris | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 30-09-12 20:21 |
Ερωτησεις γεννηστρα | thgparas | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 13-04-12 19:52 |
αποριες για γεννηστρα | harris samos | Δίσκοι | 14 | 23-06-10 17:59 |
Γεννηστρα | Trelamenos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 15-10-06 01:39 |
Γεννηστρα για γκαπυ. | vassilios | Ζωοτόκα | 5 | 07-11-05 09:04 |