|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια καλησπερα και Χρονια Πολλα.
Εχω ενα κοινο χρυσοψαρο τον Goldy 9 χρονια σε 20litro ενυδρειο με φιλτρο. Αλλαγες νερου γινονται μια φορα την εβδοαμαδα. Την τελευταια εβδομαδα ειναι νωχελικος δεν τρωει καθολου και εχω παρατηρησει στο αριστερο του ματι μια μικρη διαφανη μεμβρανηκαι καθεται συνεχως στο πατο . Καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει;
[B]Το αγαπημένο μου χόμπυ είναι να πειράζω ανθρώπους που παίρνουν τον εαυτό τους και τις γνώσεις τους πολύ στα σοβαρά και δεν έχουν το θάρρος να λένε καμιά φορά «δεν ξέρω». [/B] Nassim Nicholas Taleb, 1960-, Αμερικανολιβανέζος οικονομολόγος |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως τα χρυσοψαρα δεν κανουν για τοσα λιτρα, ειδικα τα common,comet ,shubunkin που ξεπερνανε τα 20-25cm.
Ειναι δεδομενο οτι το ψαρακι σου εχει νανισμο μετα απο τοσα χρονια σε τοσο μικρο χωρο. Βαλε μια φωτο να δουμε το ψαρι |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Γιωργο.εντελως φιλικα στο λεω εχεις 88 μηνυματα στο φορουμ εχεις ανοιξει θεματα με ασθενειες παλι εχεις ανοιξει θεμα με την διατροφη χρυσοψαρων οποτε μου ειναι αδυνατον να πιστεψω οτι δεν εχεις διαβασει οτι τα χρυσοψαρα δεν ζουν σε 20 λιτρα.σε 20 λιτρα δεν ζει ψαρι..κανε αυτο που σου ειπε ο τσαλα αν και οτι και να κανεις σε 20 λιτρα θα το χασεις το ψαρακι
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή έχω μπερδευτεί, αυτό το χρυσόψαρο είναι το ίδιο?
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...00&postcount=1 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
[B]Το αγαπημένο μου χόμπυ είναι να πειράζω ανθρώπους που παίρνουν τον εαυτό τους και τις γνώσεις τους πολύ στα σοβαρά και δεν έχουν το θάρρος να λένε καμιά φορά «δεν ξέρω». [/B] Nassim Nicholas Taleb, 1960-, Αμερικανολιβανέζος οικονομολόγος |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου μη περιμένεις να βρεις λύση με το χρυσόψαρο σε 20 λίτρα, ότι φαρμακευτική αγωγή και να κάνεις , θα πρέπει σε 12 ώρες να αλλάξεις νερό, και τότε χάνεται το φάρμακο, πήγαινε πάρε ενα πλαστικό δοχείο τουλάχιστον 60 λίτρων και βάλε το ψάρι εκεί, γιατί δεν βλέπω άλλη λύση
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
[B]Το αγαπημένο μου χόμπυ είναι να πειράζω ανθρώπους που παίρνουν τον εαυτό τους και τις γνώσεις τους πολύ στα σοβαρά και δεν έχουν το θάρρος να λένε καμιά φορά «δεν ξέρω». [/B] Nassim Nicholas Taleb, 1960-, Αμερικανολιβανέζος οικονομολόγος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos_89 : 16-05-16 στις 15:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ζουν σε 40αρι τουλαχιστον...αλλα σε 100αρι τουλαχιστον στα fancy και 200αρι τουλαχιστον στα common, comet,shubunkin.
Επομενως, το ψαρι εχει υποστει πολλα , το οτι δεν πεθανε δεν σημαινει οτι ειναι και καλα. Τοι ειδος ειναι το ψαρι; Οτι και να κανεις στο 20 λιτρο ,δεν μπορει να περασει μια φυσιολογικη ζωη ενα χρυσοψαρο... Ηδη εχει περασει πολλα , νομιζω του αξιζει κατι καλυτερο για οσο υπολλοιπο ζωης του απομενει. |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως 9 χρόνια είναι πάρα πολλά για τις συνθήκες που είχε το ψαρακι. Πως τα καταφερες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί ακόμα να μη χρειαστεί και φαρμακευτική αγωγή αν μπει σε σωστό περιβάλλον.
Αν το περιβάλλον είναι βεβαρυμένο , όσα φάρμακα και να βάλουμε δεν θα δούμε βελτίωση, το αντίθετο θα έλεγα. Ξεκίνα αλλαγές 2 φορές την ημέρα και ψάξε επειγόντως για κάτι μεγαλείτερο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι εχεις κατα νου και προτεινεις αλλαγες 2 φορες την ημερα; ------------------------- Παράθεση:
Φαντασου πως το εχω κοντα μια 10ετια στο γραφειο μου και οποτε καθομαι πλεον το μονο πραγμα που μου ερχετε στο μυαλο ειναι πως τις πανελληνιες μαζι τις ειχαμε περασει.Για να μη πω και αλλη μια 4ετια φοιτητικης ζωης
[B]Το αγαπημένο μου χόμπυ είναι να πειράζω ανθρώπους που παίρνουν τον εαυτό τους και τις γνώσεις τους πολύ στα σοβαρά και δεν έχουν το θάρρος να λένε καμιά φορά «δεν ξέρω». [/B] Nassim Nicholas Taleb, 1960-, Αμερικανολιβανέζος οικονομολόγος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos_89 : 16-05-16 στις 17:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρυσοψαρο | Jordan4 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 03-01-13 21:08 |
νεο χρυσοψαρο | janickrules | Χρυσόψαρα | 5 | 06-11-12 23:30 |
ατυχημα με χρυσοψαρο | mao | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 05-10-07 13:15 |