|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενα βιντεακι που τραβηξε με το τηλεφωνο η γυναικα.
Με προλαβε στο τελος του ταισματος και τα νεαρα ψαρια ειναι ηδη σκασμενα στο φαι και ακομα μπουκωμένα. https://youtu.be/xpIGrsJs3Z0
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραίες συμπεριφορές βλέπουμε εδώ
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερά !!
Το μεγάλο πορτοκαλί comet κάπου το ξέρω μου φαίνεται ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Οχι. Ενα απο τα νεαρα shubunkin μαλλον ειναι περισσοτερο. Αλλα γενικα ολα με αφηνουν να τα χαιδευω και να τα πιανω. Προσεκτικα βεβαια, δεν ζουλαω ![]() Μαθανε σχετικα αμεσως να τρωνε απο το χερι. Δλδ απο την πρωτη φορα που εβαλα χερι. Μετα απο κανα τεταρτο, αφου εκανα υπομονη και δεν τα πιεσα, αφηνωντας την τροφη να πεφτει μετα απο λιγη ωρα απο το χερι μου, ηρθαν μονα τους και ψαχνανε αναμεσα στα δαχτυλα που την κρατουσα. Αμεσως μετα καταλαβαν τι παιζει και με αφησαν να τα χαιδευω και να τα πιανω. Οταν κουναω τα χερια μου απο το γραφειο που τα κοιταω τρελαινονται. Κολλανε ολα στο τζαμι στη γωνια του ενυδρειου (που ειναι πιο κοντα στο γραφειο) το ενα πανω απο το αλλο λες και ειναι σε οροφοδιαμερισματα, ανοιγοκλεινουν στομα σαν τρελλα, πανε κανουν τουμπες εξω απο το νερο κλπ. Το νεαρο που λεω, ηταν το πρωτο που ηρθε. Και ειναι το πιο αφοβο. Αυτο το ειχα για "τελευταιο". Δλδ δεν ειχε κατι ιδιαιτερο να μου κανει κλικ σαν ψαρι. Δεν ηξερα ομως τι μου επεφυλασσε ![]() Ναι ναι. Ενα ακομα που ψαχνω θα βαλω και τελος. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σπυρο ειναι πανεμορφα να τα χαιρεσαι! Ψαρια κατοικιδια με χαρακτηρα.Το επομενο ενυδρειο μου θα ειναι με χρυσοψαρα.Τωρα τα δικα μου τα ψαρακια με βλεπουν και στριβουν που να βαλω και χερι μεσα
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ταΐζεις στο στόμα, τα χαϊδεύεις, τα γαργαλάς....
Παραμύθι τους λες πριν πάνε για ύπνο? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Σπύρο το πιο όμορφο πράγμα είναι να καταφέρεις να αναπτύξεις σχέση εμπιστοσύνης με τις ψυχούλες που προσέχεις!
Υγ:Το λευκό είναι το πιο χαδιάρικο; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsoui : 26-03-16 στις 01:26 |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια πραγματα!
παραφορτωθηκε το ενυδρειο βλεπω! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nα τα χαίρεσαι Σπύρο
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τέλειο!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
My goldfish story | pavos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 13-06-15 21:50 |
the nutrition and feeding of farmed fish and shrimp-a training manual | kgf12345 | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 1 | 20-02-14 03:41 |
Feeding ring?!? | giannisg | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-05-06 12:53 |
Goldfish - Χρυσόψαρο | lurking_fear | Χρυσόψαρα | 21 | 04-02-03 18:11 |