|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα, βρίσκομαι στο στάδιο στρωσηματος και άρχισα να ψάχνω για τους πρώτους κατοίκους του ενυδρείου μου. Περιμένω προτάσεις σας για τρία συμβατα χαρέμια με εντονα χρώματα! Δεν παίζουν τα demasoni λόγω δωδεκάδας! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα.θυμησε μας ενυδρειο-διαστασεις και βρισκουμε χαρεμια..
|
|
||||
|
||||
![]()
Δώσε μας λίγο διαστάσεις ενυδρείου. Γιατι παίζει τεράστιο ρόλο για τις προτασεις
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρείο είναι το Anubias 1500 διαστάσεων 150χ50χ60, 300 λίτρων περίπου καθαρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
1.Cynotilapia zebroides (Likoma)
2.Iodotropheus sprengerae 3.Pseudotropheus sp. "Acei" (Msuli) ------------------------------------ 1. Labidochromis caeruleus (Lion's Cove I) 2.Pseudotropheus elongatus 3. Labeotropheus trewavasae (Chilumba) ------------------------------------ 1.Pseudotropheus saulosi 2.Metriaclima callainos (Ice White) 3.Iodotropheus sprengerae καπως ετσι σε βολευει?λιγο προχειρα εψαξα.σιγουρα θα μας πουν κι αλλοι καποιες βελτιωσεις-προτασεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το 150!
Μπορείς να βάλεις 3 χαρέμια mbuna από 5 ψάρια. Ιδανικά 1+4. Εμένα μου αρέσει ο συνδιασμός maingano + labido. Δεν το έχω κάνει ποτέ, αλλά ακόμα και τώρα θέλω να το κάνω... Το τρίτο είδος μπορεί να είναι κάποιο tropheops, αν και σε αυτά τα θηλυκά είναι άχρωμα, αν δεν σε πειράζει αυτό. Ότι κι αν επιλέξεις καλύτερα να διαλέξεις διαφορετικές οικογένειες και χρώματα. Μην βάλεις πχ 3 pseudotropheus ή labido + saulosi. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο ενυδρείο!
Καλές και οι προτάσεις που έγιναν. Πες μας όμως ένα τουλάχιστον είδος που θα ήθελες οπωσδήποτε κι αν είσαι διατεθειμένος να περιμένεις κάτι από παραγγελία ή προτιμάς είδη που υπάρχουν ήδη διαθέσιμα. Αλλιώς υπάρχουν πάρα πολλοί συνδυασμοί ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σύνθεση ψαριών. | Michalis... | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 27-04-13 17:02 |
Help με σύνθεση | CHRIS4204 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 15-10-08 15:00 |
Σύνθεση ψαριών - Καρδινάλιοι + αμάνο + ?? | gfdimopo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 08-07-08 16:12 |
Σύνθεση - 40 L | nezard | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-03-07 12:10 |
Σύνθεση ψαριών | petran | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 30-08-06 12:41 |