|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα μου έδωσαν δυο κωνοειδη σαλιγκαράκια και σκέφτομαι να τα βάλω στην 200λιτρη λεκάνη που έχω φουλ φυτεμένη μαζί με ramshorn και guppies . Θέλω εαν ξέρει κάποιος να μου πει εαν ειναι συμβατα τα συγκεκριμενα και τι ειδους σαλιγκαρια ειναι ???? Επίσης υπάρχει περίπτωση να μου πειράξουν υγιειη φυτα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μοιζουν πολυ με αυτο εδω αλλά ειναι πολύ μικρα ακομή
http://pitomecdoma.ru/ulitki/melania/melania3.jpg |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη η φωτο δεν είναι τόσο καθαρή
αν είναι σαν και αυτό ![]() θα σκάβει στο υπόστρωμα και θα το οξυγονώνει και θα σου καθαρίζει το βυθό από οτιδήποτε υπάρχει, πολλαπλασιάζεται βέβαια πολύ, αλλά προσωπικά τα έχω και τα θέλω στο ενυδρείο μου αν είναι σαν και αυτό ![]() τότε όλα τα σαλιγκάρια θα γίνουν μεζές, είναι ο δολοφόνος σαλιγκαριών, καθαρίζει και αυτό αλλά δεν αφήνει σαλιγκάρι για σαλιγκάρι κάπως έτσι δηλαδή ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τακη νομιζω ειναι σαν το τρίτο που τρώγεται απο το Helena !! Παντως στο σωμα τους ειναι ιδιο με αυτο που σας εδειξα πιο πανω !
|
|
||||
|
||||
![]()
τότε είναι melanoides
|
|||
|
|||
![]()
Τα βάζω άφοβα δηλαδή με ramshorn , guppies και πολλα φυτα ή θα έχει κάποιο απο τα τρια πρόβλημα?
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλτο βρε, αφοβα
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση Σαλιγκαριού | haf_k | Σαλιγκάρια | 4 | 15-11-15 21:00 |
Αναγνώριση σαλιγκαριού | carvefish21 | Αναγνωρίσεις ειδών | 13 | 01-12-13 21:40 |
Αναγνώριση Σαλιγκαριού | mikrosaquaristas | Σαλιγκάρια | 7 | 29-05-11 23:17 |
Αναγνώριση σαλιγκαριού | sv2gfx | Σαλιγκάρια | 0 | 05-05-10 13:56 |
Αναγνώριση σαλιγκαριού | SOCRATIS | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 10-11-06 21:50 |