|
|
||||
|
||||
![]()
Ολοι θελουν να την ξεφορτωθουν...εγω ομως την θελω πολυ!τι μπορουμε να κανουμε ωστε να επιτυχουμε δημιουργια αλγης στο ενυδρειο;
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να μας πεις τι ειδους αλγη θες να δημιουργησεις (και γιατι)?
|
||||
|
||||
![]()
Ενδιαφερομαι για οποια αλγη μπορει να αποτελεσει τροφη για ανκιστρους.ακομα θα με ενδιεφερε η πρασινη αλγη καθως μου αρεσει σαν θεαμα πανω σε μια ριζα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο πιο ευκολος τροπος ειναι να δωσεις πολυ φως. Εαν ειχες ποτε καποιο καναρινι στο μπαλκονι θα εχεις δει ποσο ευκολο πιανει πρασινη αλγη στις ποτιστρες το καλοκαιρι απο το φως του ηλιου.
Για να μη γινει το ενυδρειο πρασινο εγω θα αφηνα πετρες μεσα σε μια λεκανη με νερο εκτεθειμενες στον ηλιο.
|
||||
|
||||
![]()
Αρα λες αφηνοντας δυο τρεις πετρες σε μια λεκανι με νερο σε σημειο που να την χτυπα ο ηλιος και μετα βαζωντας τες στο ενυδρειο θα δω αποτελεσμα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Nαι θα πιασουν αλγη αλλα το ποσο γρηγορα εχει να κανει με την ενταση του φωτος. Δε ταιζεις αλλες φυτικες τροφες?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sarpijk : 13-02-16 στις 21:04 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημιουργια φυσσαλισων | Vangelis21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-06-12 19:16 |
Δημιουργια ενυδρειου | ραφαηλ10 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 06-06-10 21:06 |
Δημιουργια λιμνης. | kokos125 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 26-03-10 07:19 |
δημιουργια ταπητα | thu vu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 13-04-08 21:20 |
δημιουργια δημοσκοπισης | orck | Greek Aquarist's Boards | 1 | 14-02-08 16:49 |