|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
κάνω θεραπεία με AlgoStop της Tetra (δυστυχώς σβήστηκε το μήνυμα που έγραφα πριν ) και Κόλλησα στο "Any UV clarifiers should therefore be switched off during application". Αυτό σημαίνει οτι, δεν πρέπει να έχω καθόλου φως, όσο κάνω την θεραπεία?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα
![]() "Any UV clarifiers should therefore be switched off during application" Οι Λάμπες UV είναι συνδεδεμένες στα φίλτρα ή στην έξοδο του φίλτρου και όπως περνάει το νερό σκοτώνει την άλγη (αιωρούμενη) . Αυτή εννοεί ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ!
Δεν κατάλαβα. Δεν λέει την λάμπα την άσπρη 11watt του καπακιού? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Βγάλε αν μπορείς μια φωτό απο τις οδηγίες .
|
|||
|
|||
![]()
εντάξει, το κατάλαβα... απλώς επειδή είμαι λίγο άσχετος με τα ενυδρειακά
![]() Πάω να ρίξω το algo stop και τι βλέπω (?) Ακυρο το φίλτρο. Καλά που είχα ένα μικρό Hailea ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο σου πόσα λίτρα είναι ?? Τόσο μεγάλο πρόβλημα έχεις με την άλγη? Δεν μπορείς να βάλεις σαλιγκάρια να κάνουν την δουλεια χωρίς φάρμακα?
|
||||
|
||||
![]()
Τα σαλιγκαρια τι καλο κανουν στα φυτα?
|
|
||||
|
||||
![]()
τα καθαριζουν από την άλγη
|
||||
|
||||
![]()
πλακα κανω , τα ramshorn ειναι θρησκεια!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aυτο
Χωρις σαλιγκαρια ![]() Με σαλιγκαρια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ποιο καλό παιδί θα κεράσει χοχλιους; 😀
|
||||
|
||||
![]()
Ελα το άλλο Σάββατο στη πίτα και κάτι θα κάνουμε
![]() Ζωντανούς όμως ε, όχι μπουμπουριστούς, γιατί μετά θα θέλουμε και καμιά ρακί ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχα, θα συνεννοηθούμε αν είναι να έρθω τελικά.
|
|||
|
|||
![]()
φέρε εσύ τους χοχλιούς, να φέρω εγώ την ρακί! (Αν μου έχει μείνει καμιά), (ζωντανούς ε,)
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με μαύρα φύλλα και στίγματα....σε φυτεμένο χαμηλών απαιτήσεων | gtok34 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 07-10-10 10:23 |
μικρά σωματίδια στα τζάμια | theodarras | Σαλιγκάρια | 7 | 24-02-10 22:32 |
πρόβλημα με κερατόφυλλο - χανει τα φύλλα του | cpapakon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 04-11-09 09:34 |
Πρόβλημα με τρύπια φύλλα στα φυτά | antonis_p | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 20-06-08 12:16 |
Πρόβλημα με φύλλα anubias | a-sakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-04-07 12:17 |