|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα,
Όπως λέει και ο τίτλος έχω την πρώτη μου γέννα! Τα κριμπένσις μου σε λιγότερο από 1 μήνα στο ενυδρείο μου δώσανε χαρά! Θέλω να ρωτήσω πιο είναι το καλύτερο υλικό να βάλω στην εισαγωγή του φίλτρου (εξωτερικό). Ποιος έχει δοκιμάσει κάτι το οποίο δεν του ρίχνει τη ροή με κατά συνέπεια να μπουκώσει και να μαζεύεις γλίτσες από τους σωλήνες. Σας ευχαριστώ πολύ |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλησπέρα ,
να τα χαίρεσαι ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν!
Τι φιλτρο εχεις; Εγω χρησιμοποιουσα συνηθως προφιλτρο σφουγγαρι κυλινδρικο.. Δεν μπουκωνει πολυ συχνα. οταν μειωθει η ροη, το βγαζεις το πλενεις στην βρυση και το ξαναβαζεις. Κατι τετοιο εννοω. Υπαρχει και της eheim προφιλτρο. |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ
![]() Να πάρω δηλαδή ένα σφουγγάρι σαν αυτά που βάζουμε στα φίλτρα να κόψω ένα μικρό κομμάτι και να το βάλω μέσα στην υποδοχή του σωλήνα εισαγωγής; Το φίλτρο είναι το fluval 206 και το έχω σε ενυδρείο 96 λίτρων ![]() Αυτό για κανένα 10ημερο; Για την ώρα οι γονείς τα έχουν απομονωμένα στην άλλη άκρη του ενυδρείου απλά φαντάζομαι σε λίγες μέρες θα ταξιδέψουν και λίγο μόνα τους! |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι οχι , θα μπουκωνει ετσι.
Πρεπει να βαλεις σφουγγαρι γυρω απο το μπαστουνι εισοδου του νερου και οχι απο μεσα. Σαν κι αυτο το σφουγγαρι , αγκαλιαζει το σχαρακι του φιλτρου. Η εαν θελεις μπορεις να το τυλιξεις με ενα σφουγγαρι απλο ( οχι κυλινδρικο)και να το δεσεις με πετονια η tire up. |
|
|||
|
|||
![]()
Κατάλαβα ωραία.
Αύριο επειδή θα πάω να κοιτάξω διάφορα για το ενυδρείο , θα προσπαθήσω να βρω ίσως και προφίλτρο. Πάλι θα μπουκώσει γιατί είμαι τίγκα στην μηχανική φίλτρανση αλλά τουλάχιστον θα κάνει κάποια δουλειά και θα είναι 100% ασφαλές. Ας ελπίσω μέχρι αύριο μην τους την βαρέσει και τα βγάλουν βόλτα στην απέναντι άκρη :P |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να παρεις ενα χοντροτρυπο σφουγγαρι μπλε, απο αυτα που χρησιμοποιουμε στο φιλτρο. Θα κοψεις ενα κομματι, θα του κανεις μια τρυπα με ενα ψαλιδι/κοπιδι (οχι μεχρι το τελος) για να περασει μεσα του το μπαστουνι και εισαι ετοιμος. Ουσιαστικα "ντυνεις" το την εισοδο του φιλτρου σου.
Καπως ετσι δηλαδη. Δοκιμασμενο, μια χαρα δουλευει. Απλα το βγαζεις και το καθαριζεις οποτε βλεπεις οτι λερωνει.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα η όχι? | George81 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 9 | 21-07-13 09:20 |
Γέννα | crywolf | Malawi | 8 | 16-12-10 18:38 |
Γέννα | stelios_ant | Ζωοτόκα | 6 | 06-06-10 15:55 |
Γέννα :-) | lion | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 96 | 04-12-09 23:55 |
1η γέννα... | sidirchris | Ζωοτόκα | 12 | 03-07-08 10:06 |