|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Θέλω να κατασκευάσω μια πλάτη για το ενυδρείο μου και έχω κάποιες απορίες
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω φτιάξει αντίστοιχη πλάτη χωρίς ρητίνη,
η αλήθεια είναι ότι ανεβάζει το ph αρχικά αλλά μετά εξισορροπεί. Δεν την έχω βάψει αλλά έχω διαβάσει ότι χρησιμοποιούν ακρυλικά χρώματα. Κάτι ενδιαφέρον που είδα τώρα τελευταία είναι αμέσως μετά το τελευταίο χέρι τσιμέντο να την πασπαλίσεις με άμμο, κολλάει επάνω στο τσιμέντο και δίνει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω δει μια πλάτη που έφτιαξε ο Σταμάτης (bouboulas) με τσιμέντο , την είχε βάψει με απλά χρώματα αλλά την είχε περάσει στο τέλος ένα χέρι ρητίνη. Δεν ξέρω ποιά ρητίνη είχε βάλει , αλλά ήταν φοβερή, και όπως μου είχε πει, την έχει στο ενυδρείο και δεν έχει κανένα πρόβλημα.
Σε αυτό το θέμα www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=81054&highlight=%F1%E7%F4%DF%ED%E 7/#21 αναφέρει εποξική ρητίνη
|
|||
|
|||
![]()
Παραθέτω και κάποιες φωτογραφίες για να δεις πως φαίνεται μετά από ενάμιση χρόνο, εκτός και εντός νερού...είναι τραβηγμένες από κινητό αλλά μπορείς να πάρεις μια ιδέα...χωρίς βάψιμο και ρητίνη
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας! Μετά από αρκετή προσπαθεια έφτιαξα μια πλάτη αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν μου άρεσε και πολυ και παρήγγειλα τις str 600 της juwel!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αραιό το τσιμέντο για να το περνας με χοντρό πινέλο ή βούρστα, πολλά χερια όμως
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πος να κανω την πλατη του ενυδρειου; | Sakisdraminos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 05-06-14 22:23 |
πλατη ενυδρειου ?? | archer65 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 19-12-11 17:30 |
πλατη ενυδρειου | Λάζαρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 08-07-11 12:58 |
πλατη ενυδρειου | Alefas The Great | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 27-01-10 13:03 |
μπορω να βγάλω την πλατη του ενυδρειου? | christosvn | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 17-11-09 12:22 |