|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το 2ο ενυδρείο μου είναι 35lt και έχει ένα εσωτερικό Eheim 2210. Έχει ήδη μέσα 2 τιγράκια (ήταν 6, αλλά μιά άτυχη στιγμή άφησε μόνο αυτά τα δύο) και σκέφτομαι να προσθέσω και άλλα.
Πόσα θα χωρούσαν στα 35lt και τι ψάρι να βάλω για καθαριστή ?
81 lt ![]() 8 tiger barbs - 1 anchistrus - 3 ottos - 15 caridina japonica JBL Cristalprofi 250 external filter - DIY CO2, 3 x 15W Sylvania Gro-lux Το χαλίκι επειδή το ματιάσατε, πλέον μαύρισε από το κακό του... |
|
||||
|
||||
![]()
δεν νομίζω οτι είναι καλή ιδέα τα τιγράκια σε 35lt καθότι χρειάζονται πολύ χώρο για κολύμπι...
για καθαριστή, 1 ancistrus είναι καλό...
|
||||
|
||||
![]()
Apostoli τα τιγρακια δεν θα χωρεσουν...ο ανσιστρους που θα γινει τεραστιος πως θα χωρεσει?
Αστερη εγω λεωνα το ξανασκεφτεις, στα 35 λιτρα βαλε τα κιλλι για αναπαραγωγη και χαρισε τα τιγρακια σου στο τσιρκο "embel riva" που ειναι στην ευκαρπια!!!!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Ανγκιστρους δεν χωράει, τιγράκια δεν χωράνε, θα το κάνω γλάστρα τελικά...
40x20 x 45 ύψος είναι ρε παιδιά, τι να βάλω τελικά μέσα ? 3-4 οτο και ένα κοπάδι 7-8 μικρά τέτρα καλά είναι? Τα τιγράκια χαρίζονται. Όποιος θέλει στέλνει ΠΜ.
81 lt ![]() 8 tiger barbs - 1 anchistrus - 3 ottos - 15 caridina japonica JBL Cristalprofi 250 external filter - DIY CO2, 3 x 15W Sylvania Gro-lux Το χαλίκι επειδή το ματιάσατε, πλέον μαύρισε από το κακό του... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια ομαδούλα τέτρας και 2 κορυντόρας (κατά προτίμηση μικρά, όχι C. aeneus) θα είναι μια χαρά...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούριος στην παρέα. Σας παρακαλώ διαβάστε :) | ababapanos | Γλυκό νερό - Γενικά | 70 | 27-02-08 13:07 |
νέος στην παρέα - έκδοση με φυτά | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 03-01-03 20:15 |
νέος στην παρέα | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 31-12-02 21:19 |