|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολη την ομαδα..θα ηθελα να σας παρουσιασω το καινουριο ενυδρειο..περιμενω γνωμες!
1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 300λ (1μ *0.5π *0.7υ) 2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ:1 μηνας 3. ΦΥΤΑ: 4 ANUBIA KAI 10 VELISNERIA GIGANTEA 4. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 26 5. ΨΑΡΙΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ): 4 iodotrophus ,4 zebra ob,PLECO 15 cm 6. ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ):10 neritina snail 7. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 25 8. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ: εβδομαδιαια 120l 9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ: 18/1 ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 1. ΝΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: pH:8 KH:6 GH:7 ΝΗ3 (αμμωνια):0 ΝΟ2(νιτρώδη):0 ΝΟ3(νιτρικά):10 https://gyazo.com/91bc663404a5f4d701c607e83c535ecd https://gyazo.com/b4e9d23bc83541566b46111032bd2f46 ------------------------- ξεχαστηκα..χαχα φιλτρανση εξωτερικο 1400λ/ω dophin,θερμοστατης 300w fluval και εναν κυκλοφορητη 600λ/ω για καλυτερη κυκλοφορια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kyriakos1908 : 18-01-16 στις 13:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οι πετρες σαν ειδος και σαν στησιμο δεν μπορουν να σταθουν στις απαιτησεις των ψαριων σου ειδικα οταν το ενυδρειο ειναι μολις 1 μετρο.
η ανουμπια πρεπει να βγει μεσα απο την αμμο και να δεθει πανω σε καποια πετρα αλλιως θα σαπισει. ο πλεκο πρεπει να βγει γιατι δεν του αρεσει καθολου η αφρικη.(μου το ειπε ![]() το νερο ειναι λιγακι μαλακο αλλα λογικα θα σκληρηνει σιγα σιγα απο τις πετρες. μια γενικη και καλη συμβουλη οταν στηνουμε ενα ενυδρειο malawi mbuna (με τα malawi haps ειναι διαφορετικα τα πραγματα) ειναι να δοκιμαζουμε μολις μπει νερο πολλα και διαφορετικα στησιματα και πολλες και διαφορετικες πετρες και μεγεθος(πετρων)...με ενα και δυο στησιματα δεν μπορει να πετυχει σωστα απο κανεναν!εκτος και αν το ενυδρειο ειναι 2μετρο που σε αυτη την περιπτωση στηνετε πανευκολα.. ευχομαι να το χαρεις και εσυ και τα ψαρακια σου!! |
|
|||
|
|||
![]()
η αληθεια ειναι οτι εχω αλλαξει ηδη 2 φορες στησιμο στις πετρες...στο δεξι εχω φτιαξει καλες κρυψωνες..στα αριστερα εχω ενα θεμα αλλα θα το διορθωσω..ελεγανα συμπληρωσω και αλλες πετρες απλα φοβαμαι το βαρος..πιστευεις δεν θα εχω θεμα?
|
|
||||
|
||||
![]()
κανενα προβλημα αρκει να μην καταρευσει καμια και χτυπησει κανενα τζαμι.
|
|
|||
|
|||
![]()
και αλλη μια ερωτηση...σκεφτομαι να βαλω αλλη μια 4 αδα..τι λες θα ειναι οκ για τα λιτρα μου? και αν ναι τι θα προτεινες?
|
|
||||
|
||||
![]()
κακη ιδεα.κατσε οπως εισαι καλυτερα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση Αφρικανικο 300λ | kyriakos1908 | Tanganyika | 4 | 29-12-15 19:08 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 240 L malawi | OSCAR10991 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 11 | 21-01-15 22:55 |
Παρουσιαση RIO 180 Malawi! | andy1976 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 10-09-12 15:13 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου!! ( malawi ) | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 96 | 05-08-08 15:06 |
παρουσιαση νεο malawi | odin79 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 08-04-08 06:33 |