|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους
Είμαι στη διαδικασία να αγοράσω καινούργιο ενυδρειο κι έχω αρχίσει το ψάξιμο Δεν ενδιαφέρομαι για μεταχειρισμένο εκτός κι αν είναι σε εξαιρετικά καλή κατάσταση Θα ήθελα τη γνώμη, όσων διαθέτουν κάποιο ενυδρείο με τις παρακάτω προδιαγραφές ή την άποψη όσων είδαν κάτι ενδιαφέρον σε κάποιο πετ σοπ Λίτρα : Από 300 εώς 500 Διαστάσεις : > 1,20 μήκος Είδος : Γλυκού Νερού Βάση : Ναι Χρώμα : Σκούρο καφέ ή μαύρο πχ χαλβαδιάζω το anubias a1500 στα 500 ευρώ περίπου αλλά θα ήθελα κι άλλες προτάσεις με τα συν και τα πλην της καθεμιάς... Ή το Rehau 300 Επειδή είμαστε ενήλικες και δεν ντρεπόμαστε, όποιος δεν βαριέται βάζει και λινκ της πρότασης του |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Σάκη,
δεν σε ενδιαφέρει η κατασκευή DIY ενυδρείου???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οχι, θέλω κάτι εργοστασιακό (έτοιμο) με βάση Αν παίζει καμια καλή αποψη για 300αρι plus, περιμένω... |
|
|||
|
|||
![]()
δες τα aquatlanic evasion. ειναι πολυ στυλατα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ Anubias έχω δύο. Ένα μαύρο 350 άρι με βάση κι ένα καφέ 180 άρι χωρίς βάση. Βέβαια αυτή τη στιγμή δεν τα λειτουργώ.
Το 350 άρι το έχω 7 χρόνια, το 180 άρι τρία. Και τα δύο είναι μια χαρά ενυδρεία. Προσεγμένα, με καλό φινίρισμα και καλή τιμή. Προσωπικά τα anubias τα θεωρώ από τα καλύτερα που κυκλοφορούν σε ότι αφορά την σχέση τιμή/ποιότητα... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν εχεις λινκ (για ελληνικο καταστημα) θα βοηθησει
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μίλαγα χθες με συγγενή που είχε αγοράσει ένα 450lt προ κρίσης (το 2009) και του πήραν 2.000 ¤ με τοποθέτηση.
Παραπονιόταν ότι σήμερα οι τιμές έχουν πέσει κατακόρυφα και με αυτά τα λεφτά που είχε δώσει τότε, σήμερα θα αγόραζε 3 ενυδρεία... Καλορίζικο φίλε! |
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω 500λτ σ προσφορά ήταν σ γνωστο πετ,με βάση κοπλε στα 380 ευρώ.δεν είδα μάρκα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εμένα στην περιοχή μου έκλεισαν όλα τα ενυδρειακά καταστήματα τα τελευταία χρόνια. Μόνο ένα έχει μείνει που υπολειτουργεί και δεν βλέπω να ξεκαλοκαιριάζει... Αν θέλεις να ασχοληθείς και έχεις λίγα χρήματα διαθέσιμα, αξίζει σήμερα να κυνηγήσεις προσφορές και να φτιάξεις ενυδρείο με πολύ λιγότερα χρήματα απ ότι πριν μερικά χρόνια... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρείο μου ιδιοκατασκευη 400αρι με βάση έκανε το 90 1.800.000δρχ χαχαχαχαχαχαχα Καλό Ε;βεβαια αφού δεν έχει αδειάσει ποτέ τουλάχιστον κάναμε καλή δουλειά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ήταν πολύ must τα ενυδρεία προ κρίσης και τα πουλούσαν πανάκριβα... Τώρα υπάρχουν ζόρια και βλέπεις προσφορές καλές.. Αλλά τώρα δεν υπάρχουν λεφτά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να τους χαίρεσαι Σάκη
![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΓΟΡΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | kanakss | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 28-01-13 02:12 |
ΑΓΟΡΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | dimitris 1962 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 25-09-08 01:07 |
Αγορα Ενυδρειου | knik | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 05-02-08 21:05 |
ΑΓΟΡΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | tak660x | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 23-08-07 15:53 |
αγορα ενυδρειου | pap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-03-04 01:15 |