|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πήγα σήμερα να πάρω ένα ζευγάρι ramirezi και μου είπαν πως δεν μπορουν να διαλέξουν γιατί ειναι ακόμα μικρά και μου πρότειναν να πάρω 5 και οτι βγεί.Εγώ όμως φοβαμαι για την ιχθυοφόρτηση αλλά και την συμπεριφορά μεταξύ τους αλλα και με τα άλλα ψαράκια.Δύο παλι είναι σωστό? και καλα να είναι θυλικά.Αν βγουν αρσενικά?Ποιά η γνώμη σας?
Το ενυδρείο είναι 110 λτ και εχει 5 αρλεκίνους,7 καρδιναλιους,4 cory και ενα ancistrus. |
|
||||
|
||||
![]()
συνηθίζεται να αγοράζεις 5-6 στην αρχή και μόλις βγει το ζευγάρι ΕΑΝ βγει να δίνεις τα υπόλοιπα.
Προσοχή όμως εάν κάποιο το δεις να στρεσσάρεται πολύ ή να έχει εμφανή σημεία κακοποίησης το βγάζεις άμεσα. |
|
||||
|
||||
![]()
Στα λιτρα σου, με την υπαρχον ψαροσυνθεση και ειδικα με την υπαρξη των κορυς , νομιζω πως δεν υπαρχει χωρος για ραμιρεζι
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε ένα κ ένα αν μπορεί κάποιος να τα ξεχωρίσει...δε νομίζω να έχεις θέμα
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ!!! Εχω 3 αποψεις. 5-6,καθολου και 2.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ έχω ένα ζευγάρι σε 125 λίτρα.
πήρα 2 αρχικά , μου βγήκαν θηλυκα και έδωσα το ένα και πήρα ένα αρσενικό(έκανε μπαμ ![]() μπορείς να κάνεις το ίδιο με εμένα ή να πάρεις τα 5-6 που σου είπα. Το ενυδρείο σου σαν μόνο αντένδειξη είναι τα cory που επειδή είναι βυθόψαρα δεν είναι και τόσο συμβατά με ραμιρέζι. Σε ξένα που φόρουμ πάρα μα πάρα πολλοί τα έχουν τα 2 είδη μαζί. Εγώ έβαλα 8 cory και τα αγνοούν πλήρως. Μη ξεχνάς μαλακό νερό πρέπει να έχεις και σχετικά υψηλή θερμοκρασία. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή Α.Ο | vouros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 31-03-07 10:02 |
Συμβίωση Ζεύγους | pchrono | Bettas | 6 | 22-02-07 17:26 |
Αναγνώριση ζεύγους. | Juan | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 31-10-06 11:54 |
Αναζήτηση Ζεύγους | ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ | Bettas | 8 | 22-09-06 12:58 |