|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδιά!!
Μόλις πρόσφατα ξαναέστησα ένα παλιό μου ενυδρείο 50 λίτρων με τα υπέροχα Neolamprologus multifasciatus!! Η απορία μου αφορά το νερό! Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η σκληρότητα και το pH του νερού στο δίκτυο είναι 16-17 και 7,48 αντίστοιχα. Η σκληρότητα πιστεύω ότι είναι καλά. Ωστόσο, ίσως το pH να πρέπει να ανέβει λίγο παραπάνω. Η άμμος που έχω είναι χαλαζιακή οπότε λογικά δε θα το επηρεάσει. Τώρα τα κελύφη όντας ασβεστολιθικά ίσως έχουν κάποια επίδραση. Θα ήθελα βέβαια εκτός από κελύφη για να μην είναι μονότονο το ενυδρείο να προσθέσω καμιά πετρούλα. Βρήκα κάτι γρανιτένιες οι οποίες λογικά θα ανεβάσουν το pH. Να τις βάλω ή όχι? Υπάρχει περίπτωση το pH να ανέβει τόσο πολύ που να δημιουργήσει πρόβλημα με τα ψαράκια? Ή να περιμένω να έρθουν τα τεστ πρώτα? (Τεστ νερού παρήγγειλα από εξωτερικό και πολύ πιθανό να κάνουν 15-20 μέρες) |
|
||||
|
||||
![]()
Μην περιμένεις να γίνει τίποτα τρομερό με τις πέτρες,ανεβαίνει λίγο αλλά σε βάθος χρόνου!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε άφοβα τις πέτρες.
Διάβασε και μια παράλληλη συζήτηση http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=88648 (* multomania έπεσε στη Σαλονίκη? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Thanks για τη βοήθεια!!!
Τα ψαράκια τα έχω λίγες μόνο μέρες αλλά ήδη τα ερωτεύτηκα!!! Είναι φανταστικά!!! Οι πετρούλες μπήκαν κι αυτές!! ΥΣ: (θα ανεβάσω καμιά φώτο μόλις προλάβω για να μου πείτε και γνώμες!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Περιμενουμε!
|
||||
|
||||
![]()
Τικ....τακ....τικ.....τακ.....
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση mini tanganyika | christos har | Tanganyika | 35 | 30-12-13 08:52 |
Multies με....? | billos95 | Tanganyika | 7 | 29-11-11 23:11 |
60 lit Mini Tanganyika | ΠΑΝΟΣ | Tanganyika | 19 | 19-04-11 17:16 |
Από φυτεμένο με ζωοτόκα σε Mini Tanganyika | fillmore | Tanganyika | 2 | 20-10-09 22:51 |
Παρουσιαση Mini Tanganyika | Sta8hs000 | Tanganyika | 6 | 08-10-09 16:12 |