|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εδώ κάποιες φωτογραφίες ίσως απο μια απο τις ποιό αγαπημένες μου κιχλίδες
ειναι 15εκ ζει σε ενα juwel rio 300 μαζί με ένα sailfin pleco γύρο στα 20εκ , ένα synodontis eupterus γύρω στα 15εκ και αυτο και ενα jack dempsey γύρω στα 8εκ . p.s έχει έχθρα με οποιονδήποτε κάτοικο του βυθού! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο τις πιο όμορφες κιχλίδες με που κυκλοφορούν και σε συνήθως σε αρκετές ποικιλίες και σε αρκετά καλές τιμές! Σίγουρα θα το προτιμούσα αν το επέτρεπαν τα λίτρα μου και οι συγκάτοικοί του...!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο ψάρι, αλλά........πω πω άλγη !
|
|
||||
|
||||
![]()
the algae growth είναι καθαρά δική μου επιλογή! άλλοστε αν είχα πρόβλημα με την άλγη θα γινόταν algae outbreak και μετά κλάφτα Χαράλαμπε :P
|
|
|||
|
|||
![]()
Είναι όντως από τα ωραιότερα ψάρια της αμερικής και ένα από τα δικά μου αγαπημένα. Αλλά θα μπορούσες αντί του jd να έβαζες ένα θηλυκό A. rivulatus (αν και δεν μπορώ να διακρίνω αν είναι 100% αρσενικό αυτό που έχεις) με σκοπό το ζευγάρωμα.
Το synodontis είναι ολίγον άσχετο στη σύνθεση. Θα προτιμούσα κάποιο είδος pimelodus για να ολοκληρώσει το όλο set up. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|