|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Κατηγορία ενυδρείου
Κοινωνικό ενυδρείο φυτεμένο Γενικές Πληροφορίες Ενυδρείο: juwel 60 litre( το είχα) Βάση: Juwel και ξύλινο έπιπλο Κάτοικοι του Ενυδρείου Ψάρια: 5-6 guppy που θα βγουν μόλις βρω τα Pseudomugil Gertrudae ¶λλα είδη : Διάφοροι λαθρεπιβάτες και μεσα στις επόμενες μερες Red cherry. Διακόσμηση Ενυδρείου Πέτρες:Μικρές πέτρες μαύρης λάβας Ξύλα: μια ριζά που θα την κάνω δενδράκι αν ολα πανε καλα!! Υπόστρωμα:Fluval stratum 8 κιλά Φυτά: Riccia Fluitans, Hydrocotyle-Tripartita,Ludwigia perennis,Peacock moss Marsilea hirsuta,ludwigia repens,Micranthemum Monte Carlo. Λίπανση: Seachem flourish. Φωτισμός Είδη φωτισμού: Φθορίου Λαπτηρες: Στο ήδη υπάρχον καπάκι έβγαλα την 1 Τ8 και έβαλα 2 Τ5 χ 24 Watt μια sylvania gro lux 24 watt και μια Osram 24Watt 865 Διάρκεια φωτισμού: 8 ώρες με χρονοδιακόπτη (14:00 -22:00). Εξοπλισμός Ενυδρείου Φίλτρο: Fluval 405 γεμάτο τον κάδο με ελαφρόπετρα και σφουγγάρι και από πάνω υαλοβάμβακα Θέρμανση/Θερμοκρασία (°C): 50watt στους (26o) . 'Εξτρα Παροχές Παροχή CO2: Ολοκληρωμένο σύστημα co2 Ph controller: Ναι Συντήρηση Αλλαγές νερού: 30% εβδομαδιαίως. Το ενυδρείο το είχα απο παλιά το καθάρισα οσο μπορούσα δυστυχώς κάποια άλατα δεν φεύγουν με τίποτα...αλλά έχω σκοπό να φτιάξω ενα diy εάν όλα πάνε καλά(φυτά,γαρίδες και ψαράκια) Σας βάζω μερικές φωτογραφίες της προετοιμασίας!!! Κάθε σχόλιο - συμβουλή είναι ευπρόσδεκτα.... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα. Πολυ ωραιο το ενυδρειο σου και μολις παρουν μπρος τα φυτα πιστευω θα γινει στολιδακι!!
Απο λιπασματα θα χρειαστει να να επεκταθεις σε λιγο καιρο.
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστήσω πολύ φίλε μου.
Εαν θες πες μου τι ακόμα προτείνεις να βάζω από λιπάσματα?? |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο το ενυδρείο σου και σου εύχομαι να βρεις τα ψαράκια που θέλεις. Μόλις απλώσει και ο τάπητας και τα υπόλοιπα φυτά σου θα γίνει ακόμα πιο όμορφο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Προτεινω σιγουρα ποτασσιο.απο κει και περα θα δεις τι ζητανε και τα φυτα παντως με τοσο φως συν συστημα ολοκληρωμενο θα εβαζα και ολοκληρωμενη λιπανση οπως trace για περισσοτερα ιχνοστοιχεια. Τα 2 αυτα ειναι ασφαλης απο θεματα αλγεων και τα φυτα σου θα το χρειαστουν. Περιμενε και αλλες αποψεις βεβαια.
|
||||
|
||||
![]()
Στα 60 λιτρα με τοσο φως και co2 θελεις οπωσδηποτε πληρη σειρα λιπανσης. Δεν ειναι οτι ειναι υπερβολικο το φως απλα δε σου επιτρεπει περθωριο για λαθη. Προσωπικα το 60λιτρο το τρεχω (πλεον) με 24 watt.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου ενυδρείο! Κοινωνικό - Φυτεμένο | Skydiver | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 16-05-13 23:53 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
panos_auk-Tο πρώτο μου ενυδρείο (κοινωνικό-φυτεμένο) | panos_auk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-04-11 22:19 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
Κοινωνικό φυτεμένο 60 Λίτρα..αυτό είναι το ενυδρείο μας! | etomis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 23-10-08 09:28 |