|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετά απο 8 μήνες που έχω την Λίμνη μου χαίρομαι , τόσο πολύ που βλέπω τα ψάρια μου να μεγαλώνουν μετα απο ένα δύσκολο χειμώνα .... Όταν τα είχα αγοράσει ειχαν το μεγεθος ενός μικρού αναπτήρα bic , τώρα όμως μεγαλώνουν ασταμάτητα !! ¶γαπώ κάθε στιγμή δίπλα στην Λίμνη
![]() https://www.youtube.com/watch?v=ubv9SCh3Pko |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφα! να τα χαιρεσαι!
ε, με τετοιες σκουλικαντερες που ταιζεις, γινεται να μην μεγαλωσουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και η λίμνη αλλά και τα ψάρια τα σπανε, μπράβο.
Καλα τα σκουλίκια είναι ο καλύτερος τους μεζές (κατι ξέρω ![]() ![]() Artemisia ρίχτους και γάβρο που και που, βγάζεις εντόσθια , κεφάλι και κοκαλοραχιά και ριχτους, πάρτυ θα κάνουν. Με το σπάσιμο της δεξαμενής τι κάνατε ; Το φτιάξατε ;
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδια για τα καλα σας λόγια και για τις συμβουλες
![]() Το σπάσιμο της δεξαμενης το φτιάξαμε προσωρινά με ενυδρειακη σιλικόνη. Στάνταρ δεν θα κρατήσει , αλλα ήθελα να την ευχαριστηθώ τώρα με τις ζέστες. Τέλος καλοκαιριού λεμε να φέρουμε κάποιον να μας την κάνει όλη πολυεστέρα . |
|
||||
|
||||
![]()
ναι δωσε γαυρο αφοβα.. καθαρισμενο και καλα πλυμενο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το γαυρο δες εδώ
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....51&page=8/#211 ![]() για το πολυεστέρα πρέπει να το δείτε, στο πολυεστέρα με το καιρό περνάει λίγο νερό λόγω του φαινομενου της όσμωσης , και αν λόγω σχήματος και πάγου είναι να σπάσει δεν θα σε γλυτώσει, είναι θέμα σχήματος και όχι μόνο αντοχής ή στεγανότητας των υλικών
|
||||
|
||||
![]()
Καλά Τάκη ειναι κουκλάκια , φτου φτου , να τα χαίρεσαι το επόμενο που θέλω να κάνω είναι μια λίμνη γύρω στα 1500 λίτρα με χρυσόψαρα είναι πανέμορφα !!!! Το πήρα και το μαθημα μου κ αυτη την φορά θα γίνει με EPDM Liner .
Σε λίγο θα γίνω σαν τους Ιάπωνες θα κάνω και σούσι να δώ πώς θα τον καθαρίσω τον γαύρο .... Αν μου περισέψει πώς τον συντηρώ ??? Γιατι άν πάω να αγοράσω και ζητήσω 5 γαύρους θα γελάνε και οι πέτρες.... Επίσης , τώρα τρώνε Hikari, Sera , Tetra , Σκουλίκια 250 γραμ. (τα εκτρεφω εγω τα σκουλίκια) για την πλάκα τα ταϊζω 4 φορες την μέρα και ακόμα ζητάνε ..... γουρουνάκια!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υποβρύχιες Φωτογραφίες | antesco | Μεσογειακό | 38 | 23-06-08 16:54 |