|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για σας και καλω μηνα σε όλους!!!
Ρε παιδια εχω στα χέρια μου τον τον παραπάνω controller,eliwel idplus 974... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
googlaρε το.θα σου βγάλει βίντεο και για σεταρισμα. Για διάγραμμα αν δεν βγάλεις άκρη θα σου πουν οι έμπειροι.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι για το διάγραμμα λέω και εγω,το googlara αλλα δεν βρήκα τυποτα......
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε που αλλου......????
|
|
|||
|
|||
![]()
ειναι πολυ περιπλοκο κοντρολερ γ αυτο ρωτησα.Αν καταλαβα καλα εχει 4 εξοδους και δεχεται 3 αισθητηρες
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα φιλε μμ..ποσο τον πηρες αν επιτρεπεται και απο που?!Φιλικα παντα
|
||||
|
||||
![]()
Για σου lth1 το controller τον πήρα απο ενα φίλο που εχει καταστημα με επαγγελματικό εξοπλισμο θαλάμους ψυγεία φριτεζες κτλ Δυλαδη ψυκτηκος........τον πήρα 55¤ αλλα ακόμα δεν εχω βγάλει άκρη για να τον ρυθμισω και βάζω-βγάζω μπριζα..........
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ για την πληροφορια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και πάλη μετα απο καιρω.......ρε παιδια ξέρει τελικα κανεις την σύνδεσμολιγια-μάλλον πως να τον ρυθμισω.....το εχω απο τότε και ακόμα δεν τον εχω δουλέψει.........
Παρακαλω help!!!αμαρτία ειναι να κάθεται...... |
|
|||
|
|||
![]()
Θα βάλεις κ ψύξη κ θέρμανση;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι και ψάξει και θέρμανση.....ή να αλλάζω μπριζες τον χειμώνα της θέρμανσης και το καλοκαίρι της ψάξεις...
------------------------- Το manual μου το εχει στηλει παραπάνω ο κλεοβουλος....αλλα πως να τον ρυθμισω δεν εχω καταλάβει ακόμα........... Πως ειναι ας πούμε στο το υπόμνημα για τον ic915??? ε κατι παρόμοιο για τον icplus915!!!! ------------------------- Κανένας;;;;;;;;;;;;???????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κωστας86 : 24-04-16 στις 17:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|