|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω δυο αρσενικα γκαπυ σε ενα ενυδριο 12lt.Το ενα απο τα δυο ειναι πιο αδυναμο και το αλλο το κυνιγαει και τι τσιμπαει συνεχεια..τι πρεπει να κανω??
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα 12 λιτρα δυστυχως δεν μπορουν να φιλοξενησουν κανενα ζωντανο. Καλο θα ειναι να κοιταξεις για κατι μεγαλυτερο αμεσα, αν θελεις να ειναι καλα τα ψαρακια σου.
Περα απο αυτο. Εχεις φιλτρο στο ενυδρειο? Ειναι στρωμενο? Μετρησεις κανεις? Και πιο περα απο αυτο. Ακομα και μεγαλυτερο να ηταν το ενυδρειο, τα guppies ειναι ψαρια που το μονο που εχουν στο μυαλο τους, ειναι η αναπαραγωγη. Αν υπαρχουν δυο αρσενικα και κανενα θηλυκο, φυσικο ειναι να υπαρχουν αψιμαχιες. Τα ζωοτοκα πηγαινουν σε χαρεμι (1 αρσενικο / 3 θηλυκα), ωστε να μην παρουσιασουν προβλημα τα θηλυκα απο το εντονο φλερτ των αρσενικων.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μιλάμε για γυάλες χωρίς φίλτρα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτη που τα εχω τωρα εχει.δεν ξερω μοντελο ,μου το ειχε χαρισει ενας γνωστος.αυτην που λεω ν βαλω το ενα δεν εχει φιλτρο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Το guppy δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξει δίχως φίλτρο. Προτιμότερο να βρεις ένα τρόπο να τα διαχωρίσεις μέσα σε αυτά τα λίγα λίτρα μέχρι να πάρεις (άμεσα) μεγαλύτερο ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]()
Μεχρι να προμηθευτεις ενυδρειο και θηλυκά, αν μπορεις να τα χωρισεις προσφέροντας τους τις στοιχειωδως καλές συνθηκες (φιλτρανση, θερμοκρασια κτλ) και βεβαια να το κανεις!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γκαπυ με προβλημα? | achilefs | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 19-11-12 21:45 |
Προβλημα με γκαπυ | lordpektroni | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 09-03-12 15:03 |
προβλημα με γκαπυ | MIkex24 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 19-08-09 10:05 |
προβλημα με γκαπυ | MIkex24 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 18-07-09 15:51 |
προβλημα με γκαπυ | Mariel | Ζωοτόκα | 0 | 08-02-05 00:19 |