|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο
Μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτες τις γαριδούλες; Τι πιστεύετε οτι είναι? |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω φίλε μου ότι είναι bamboo red
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πως θα καταλάβω αν είναι αρσενικές ή θυληκές;
------------------------- Ναι Αλέξη εχεις δίκιο. ![]() ![]() ------------------------- Πόσες πρέπει να έχω minimum? Υπάρχει όριο; ![]() ![]() ![]() Εχω 3.....Πρέπει να πάρω κι άλλες; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manosgun : 25-04-15 στις 11:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να είμαι και σίγουρος για τις αρσενικές bamboo τα μπροστινά τους πόδια είναι πιο φανταχτερά, έχουν δηλαδή κάτι που μοιάζει με βεντάλια.
![]() Ενώ στις θηλυκές τα πόδια είναι κανονικά! ![]() ------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexlibe95 : 25-04-15 στις 11:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχα!!!! Αρα έχω 2 αρσενικά και ένα θυληκό.....
![]() Σαν πληθυσμός; Πόσα πρέπει να έχω;Είναι λίγα τα 3; Κάνει να βάλω αλλα είδη γαρίδας μέσα ή υπάρχει θέμα υβριδισμού; ΚΑΗΚΑ!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ποσα λιτρα ενυδρειο εχεις? Ειναι ευαισθητες και μπορουν να επιβιωσουν μονο σε ωριμο ενυδρειο με καλη φιλτρανση και κυκλοφορια. Επισης σκαρφαλωνουν εκτος ενυδρειου.
Επισης ολες εχουν βενταλιες γιατι ετσι τρεφονται. Δε φαινεται το φυλο τους απο αυτο. Ετσι κι αλλιως δεν αναπαραγωνται σε ενυδρειο.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Crs Macro Photos. Ας δούμε τις γαριδούλες μας απο πιο κοντά. | kifinas | Γαρίδες του γένους Caridina | 11 | 16-02-11 19:59 |
Σκότωσα τις γαριδούλες μου!!! | candus | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 07-11-07 14:25 |
Γαριδούλες!!! | x-nos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 13 | 19-08-04 01:22 |