|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχει φτιάξει κάποιος ΤΑΝΚ με Πλεξιγκλας?Και αν πέτυχε?Το σκέφτομαι Σοβαρα για 2μετρο ενυδρειο αν και δεν ξερω τα κόστη του..Ευχαριστώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μη το κάνεις.
1ον Ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ 2ον Γρατζουνιέται πολύ εύκολα 3ον Θέλεις υπερβολικά μεγάλο παχος, αλλιώς θα λυγίζει, και με το καιρό μπορεί να θαμπώσει Για πιο λόγο θες να το φτιάξεις με πλεξιγκλας ;
|
|||
|
|||
![]()
όπως τα λέει ο takis-gt είναι τα προβλήματα του πλέξι.. άλλα είναι αθάνατο υλικό σε σχέση με το γυαλί και την σηλικόνη.. θέλω και εγώ να μάθω αν έκανε κανείς και πώς το ένωσε - κόλλησε.. takis-gt δεν έκανες ποτέ κάτι τέτοιο?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δες εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=81174 και λεπτομέρειες για κατασκευές με πλεξιγκλας δες εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74654
|
||||
|
||||
![]()
Κατάλαβα ότι 1ον ρισκάρω 2ον θα μπω μέσα με τα έξοδα 3ον Το ξεκινάω με γυαλιά 240 ευρουδαρες.Ευχαριστώ πάντως παίδες καλό βράδυ.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αξίζει το κόπο να γίνει κάτι τέτοιο, και είναι ασύμφορο
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy sump απο plexiglass.. | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 58 | 10-07-14 16:08 |
Enudrio kai plexiglass | paylis92 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 30-03-11 23:40 |
Σιλικόνη σε plexiglass | annie_ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 24-01-09 00:29 |
Plexiglass | sps4ever(niktso) | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 12-05-04 17:58 |
plexiglass | Tolis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 10-12-02 18:53 |