|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα στο φορουμ!
οπως λεει κι ο τιτλος εχω προβλημα στο φιλτρο μου (εχειμ2213) πριν λιγες μερες αρχισε να ακουγετε ενας θοριβος απο το φιλτρο και επεσε η ροη του. το καθαρισα και οταν το εβαλα ξανα να λειτουργησει αρχισε να κανει παλι θορυβο και η ροη να ειναι παλι χαμηλη. σε λιγη ωρα ο θορυβος σταματησε η ροη παρεμεινε αρκετα χαμηλα και εχει ξεκινισει μια να κανειι θορθβο μια οχι καθε 5 λεπτα περιπου ο θορυβος που ακουγετε ειναι σαν να εχει κολισει κατι στην φτεροτη και χτυπαει μια βοηθεια?
|
||||
|
||||
![]()
ριξε μια ματια στη φτερωτη αν ειναι καθαρη και το αξονακι ειναι ανεπαφο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως και στην φλατζα μηπως περνει αερα μεσα..
|
|
||||
|
||||
![]()
το εβγαλα το καθαρισα παλι αλλα τωρα δεν σπρωχνει το νερο πρως τα πανω ενο εχει μεσα νερο το φιλτρο.
αν το πιεσο λιγο στο καπακι βγαζει λιγο αλλα και παλι σταματαει να πεταει
|
||||
|
||||
![]()
Το 2213, αν αδειασει εντελως το νερο απο τους σωληνες, θελει να σιφωναρεις με το στομα. Δηλαδη, θα ανοιξεις τα βανακια και να ρουφησεις απο το σωληνα της εξοδου, ωστε να γεμισει φιλτρο και σωληνες. Μετα το βαζεις σε λειτουργια.
Αν απλα σε καθε συντηρηση κλεινεις τα βανακια μολις το βγαλεις απο το ρευμα, το νερο παραμενει στους σωληνες και δε χρειαζεται αυτη η διαδικασια. Μια φορα την πρωτη φορα που το εστησα χρειαστηκε να το κανω μονο, να φανταστεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λιγο ασχετο με το θεμα αλλα για να μου λυθει κι εμενα η απορια.Εχω κι εγω το 2213 και οταν το ανοιγω δεν εχω καταφερει ποτε να μην κανω το δωματιο λιμνη.Αν κλεισω και τα δυο βανακια (της εισοδου και της εξοδου) δεν ανοιγει η κεφαλη γιατι εμποδιζει το λαστιχο της κεφαλης που λειτουργει σαν στεγανωτικο.Εσυ πως το κανες με κλειστες τις βανες;Εγω συνηθως κλεινω της εισοδου τρεχει λιγο νερο οσο τραβαω την κεφαλη και μολις ειναι ετοιμη να ανοιξει κλεινω και την αλλη βανα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα σε φιλτρο εχαιμ | LAKI | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-12-12 17:42 |
προβλημα με sun sun φιλτρο | harris samos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 27-02-11 17:25 |
προβλημα με φιλτρο | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 02-03-09 23:52 |
diy CO2 και προβλημα στο φιλτρο..... | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 24-03-05 08:34 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ!! HELP!!! HELP | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:34 |