|
|
||||
|
||||
![]()
σκέφτομαι στην εισαγωγή του φίλτρου fluval 306 να τοποθετήσω το προφιλτρο τις EHEIM, θα έχω διάφορα όσον αφορά απο τα κοινά σφουγγάρια? καθε γνώμη δεκτη
|
||||
|
||||
![]()
ΑΝ μιλάς για το χοντρό με το πλαστικό περίβλημα ( http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...d=0CB4QMygAMAA )... ανοίγει λίγο δύσκολα για να βγάλεις τα σφουγγάρια του.
Κατά τα άλλα... μια χαρά ιδέα είναι.- |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν θέλεις να κάνεις έξοδα για το αισθητικό μέρος,
μια χαρά δουλειά κάνουν και τα σφουγγάρια όπως αυτά https://www.eheim.com/en_GB/products...ter-cartridges Χρησιμοποιώ και το προφίλτρο και σκέτο σφουγγάρι κατά περίπτωση ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα βρήκα σε καλή τιμή, και είπα να τα πάρω, και ποιο πολύ για αισθητικη
|
||||
|
||||
![]()
Να τα πάρεις τότε.
Αν τα καθαρίζεις σε κάθε αλλαγή νερού όπως εγώ, θα χρειαστεί να ανοίγεις τα φίλτρα πολύ αργότερα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κάθε βδομάδα τα καθαρίζω, αλλά παραπάνω μας λέει ο φίλος μας, ότι δύσκολα ανοίγουν
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Αφού ΔΕΝ ξεκουμπώνουν εύκολα (τα δικά μου τουλάχιστον)... μέσα στο ενυδρείο ωρέ. ΔΕΝ είμαι παράλυτος... ακόμα.- ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 20-03-15 στις 19:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Aν εχεις γαριδες, δεν κανουν αυτα...
Μπορουν να περασουν. |
|
|||
|
|||
![]()
Τι μπορεί να βάλει κάποιος σε είσοδο φίλτρου όταν έχει γαριδούλες στο ενυδρείο του;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνώμες για 73 lt | costachri | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-12-14 22:04 |
Γνώμες για την αρχή... | Belafode | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 18-12-10 15:48 |
Γνώμες για χαλί | Dimitris_Batman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 04-11-10 20:39 |
Γνώμες για Eheim ecco pro 300 - 2036 ; | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 08-07-09 19:12 |
eheim prefilter | koko | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 31-01-06 00:11 |