|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας χτες εστεισα ενα ενυδρειο και στο μαγαζι.. ειναι 60 λιτρα και θελω να φιλοξενήσω γαρίδες... ποιες μου προτεινετε ? μερικες φωτο απο το ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό!
Η μοναδική μου "ενσταση" μου , ειναι στη δεξιά πλευρά του ενυδρείου. Νομιζω γινεται ενας μικρός χαμός, με τα κλαδιά, τον υπερυψωμένο βυθό, τον θερμαντήρα κλπ Από γαρίδες : Red cherry - Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο (Αν μπορείς μπολιασε τον βυθό...αλλιώς περίμενε να στρωσει!) |
|
||||
|
||||
![]()
πραγματι φαινεται λιγο μπουκωμενο αριστερα,αλλα μου αρεσει πολυ.μπραβο σου
![]() κριμα που δε θα μπουνε ψαρια σαυτο. για γαριδες,θα προτιμουσα κατι σε κιτρινο/πορτοκαλι ![]() για γραψε καμια λεπτομερεια για το στησιμο. τι εχεις βαλει και πως.... |
|
|||
|
|||
![]()
μολις βαλω γαριδες θα κανω παρουσιαση ..... και θα βγαλω φωτο με μηχανι ... προς το παρων εχω δυο Rasbora heteromorpha για να κραταν την βιολογια
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη detro2 : 05-03-15 στις 21:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα εκανα και μετρισεις ... ph 6.9 gh 8 kh 7 .. την θερμοκρασία λεω να την εχω 24 βαθμούς ... μπορω να φιλοξενείσω ποιο δυσκολες γαριδες η θα παω αναγκαστικά σε red cherry???
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να βαλεις ειδος neocaridina.
Προσωπικα εχω δοκιμασει εκτος απο cherry .. yellow,snowball και blue shushi. Θα σου προτεινα snowball , αρκετα ευκολες γαριδες και σε νερο βρυσης πανε μια χαρα. θα ταιριαζουν πολυ και με τον μαυρο βυθο σου. |
|
|||
|
|||
![]()
Οι neocaridina αντέχουν σε ποιο μαλακο νερο ???? Γιατί οι μετρήσεις που περνω τωρα ειναι mix με οσμοση .. ρωταω επειδή θελω να το μαλακοσω λιγο ακομα .. μου αρεσουν πολύ τα χρωματα που ειπες αλλα που θα βρω ειναι το θεμα !!!!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με συγκατοίκους Amano. | panos73 | Γαρίδες του γένους Caridina | 73 | 30-08-15 09:02 |
240 ΛΙΤΡΑ species αλλα με τι? | sonic | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 45 | 04-04-13 15:14 |