|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!!!
Λοιπόν ακούστε ήρθαν στα χέρια μου 2 εξωτερικά φίλτρα της eheim το 2076 και 2329 (μην ρωτήσετε πως)....και τα δυο φίλτρα δούλευαν σε ενυδρειο 350l με δισκους.με φουλ βιολογία siporax.μακαρονι κτλ,αλλα καθόταν τωρα στην αποθήκη κανένα χρονο με την υλικα μέσα,τωρα λοιπόν θελω να τα ξαναβαλω σε λειτουργία σε ενυδρειο Malawi που θα στυθη τωρα.με την βιολογία που έχουν μέσα τι κάνω?ειναι καλή?να την πετάξω?(κρίμα)να την ξεπλυνο με νερο βρύσης?να την ξεπλυνο με νερο με έτοιμοι βιολογία απο το άλλο ενυδρειο οταν κάνω αλλαγη νερου????. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είχε στεγνώσει καλα τα υλικά ο προηγούμενος ιδιοκτήτης,τότε βαλτα να δουλεύουν.Αν τα είχε αφήσει μέσα στους κάδους να στεγνώσουν ή δεν τα είχε στεγνώσει καλα τότε,βραστα και μετά τα βάζεις να δουλεύουν,αστρωτα πλέον βεβαια...Όπως και να έχει πλύνε σωλήνες,λάστιχα κτλ.
|
||||
|
||||
![]()
Αφού Βράσιμο-καλό πλύσιμο για τα βιολογικά υλικά. Τα μηχανικά, σφουγγάρια απολύμανση σε αρύ διάλυμα καθαρής χλωρίνης και καλό ξέπλυμα, filter wool/ενυδρειακό βαμβάκι αντικατάσταση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο περίπου σκεφτηκα και εγω,να τα ξεπλυνο καλα σε καφτο νερο να τα ξαναβαλω μέσα και να τα στροσο σιγα σιγα με το νερο απο το άλλο ενυδρειο που βγάζω 40-50 λιτρα κάθε Δευτέρα....κατι άλλο τα φίλτρα έχουν μέσα τα βιολογικά υλικα και ένα σφουγγάρι μπλε πάνω πάνω,ενυδρειακα βαμβάκι που μου γράφετε δεν έχει....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
https://www.google.gr/search?q=filte...ed=0CAYQ_AUoAQ |
|
||||
|
||||
![]()
Διλαδη να βγάλω λίγο απ το στρομενω και να τα ανακατεβο σιγα σιγα???δεν το κατάλαβα φίλε chokolatepuma......και οσο για το βαμβάκι να το βάλω πάνω πάνω???????
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θα έλεγα να τα βράσεις.....η να τα πλύνεις με καυτό νερό!!!!Αν όντος καθόταν ένα χρόνο χωρίς να κάνουν τίποτα τα φίλτρα τότε σίγουρα δεν υπάρχει βιολογία!!!!! Κάνε αυτό και μετά στρώσε το ενυδρείο σου!!!!
Υ.Γ. ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΟ πλύσιμο!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() άκου και άλλες γνώμες!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημεραααααααα!!!μετα το χθεσινών θέμα με τα βιολογικά υλικα τον φιλτρον εχω μια ερώτηση και ειναι η εξής:
Το eheim 2329 ειναι θερμόφιλτρο στο πάνω μέρος ειναι η μπριζα του φιλτρου και στο κατω μέρος ειναι η μπριζα για να δουλευη η αντίσταση που έχει και δίπλα ακριβός έχει ένα καλοδιακη με φις και εκει μπενει ενας controller με εσθιτιρα της eheim για α ρύθμισης την θερμοκρασία,τον οποίο τον εχω χάσει και κανη 100¤ περίπου ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά θα δουλέψει!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 21-03-15 στις 19:24 |
|
||||
|
||||
![]()
Να με πάλη....καλησπέρα! ¶λλη μια απορία με το eheim 2329....
![]() Εκει που ειναι τα βανακια του φιλτρου έχει 3ης προεξοχες..η μια αριστερα ειναι εισοδος του νερου,η αλλη δεξια έξοδος του νερου!το μεσαίο που ειναι και ένα κλικ ποιο μικρο τι ειναι????????? ![]() ![]() ------------------------- Δεν γνωρίζει κανένας????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κωστας86 : 22-03-15 στις 00:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός!!!σε ευχαριστω πολυ!!
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία | Nikosptol25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 12-02-13 17:23 |
Φιλτρο απορία | tonisgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 25-12-08 01:34 |
Απορία | tasinio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 01-02-08 16:32 |