|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα Αφρική!!!!ρε παιδια εχω διάβαση 5 πράγματα για την λίμνη Malawi και ξέρω λιγα πράγματα!με τρώει και ήθελα α ρωτήσω τους έμπειρους......
Κατα πωσο ειναι εφικτό να στήθη ενυδρειο τυπου Malawi σε κυβο 140-150L???????????????????????? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα!Η λίμνη αυτή σε όλα τα ψάρια πιστεύω θέλει 1μ+ μήκος!Τα λίτρα που λες δεν είναι πάνω από 55x55x55.
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπό κατασκευή ειναι το τανκ αλλα εκη θα γίνει στο 60αρι θα ειναι το μικος του.....το ξέρω ότι θέλει μίνιμουμ 1m,αλλα ρώτησα μήπως το έχει δοκιμάσει κανένας.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Habari za asubuhi !
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=81725 |
|
||||
|
||||
![]()
Για σου κλεοβουλε!το έχω διάβαση!απλα ρώτησα μήπως και το έχει επιχείρηση κάποιος..........
|
|
||||
|
||||
![]()
Το επιχείρησε και απέτυχε
![]() Σ' αυτές τις διαστάσεις ενυδρείο μπορούν να φιλοξενηθούν μόνο νεογέννητα ψαράκια για μερικούς μήνες. Μετά αρχίζουν τα προβλήματα και οι απώλειες. |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ το είχα καταλάβει απλά ρώτησα να μου φυγή η απορία σας ευχαριστώ πολύ!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ο κύβος μου !! | gordon | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 09-02-15 00:28 |
κατασκευή κύβου | gordon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 27-10-14 16:10 |
Ο μικρός μου κύβος | Τάκης | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 19-01-14 00:26 |
Ο κύβος μου | magman | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 09-01-14 12:31 |