|
|
||||
|
||||
![]()
Προτεινω να μπει στη φορμα συμπληρωσης για τις ασθενειες και η ερωτηση "απο που πηρες τα ψαρια".
Βλεπω κατι αγγελιες με ψαρια απο ενυδρεια με βακτηριακες που κανουν μπαμ. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παλι (ως μονιμα κακος) προτεινω τη διαγραφη εκεινου του μέλους που πριν λιγο καιρο πουλουσε άρρωστους δίσκους (του "κολλητου" του) και τωρα πουλαει αρρωστα μικροψαρα, ενω πριν λιγο καιρο ανοιγε θεμα για αρρωστιες - τωρα "ξεφορτωνει" εις βαρος συγχομπιστων... κλειδωμα της ΙΡ του κι αντε γεια
Η επαναλαμβανομενη πονηρια...με ξεπερναει!!!! @Σπυρο, καλη η ιδεα σου, αλλα τι να την κανω την πληροφορια οταν ηδη εχω αγορασει τα αρρωστα ψάρια? ??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχω την εντυπωση πως υπαρχουν δυο ΙΡ μια σταθερη και μια δυναμικη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι υπάρχουν δύο ειδών ip η σταθερή και η δυναμική. Δεν μπορείς να έχεις και τις δύο μαζί. Απλά όλοι οι πάροχοι στην Ελλάδα δίνουν την δυναμική δωρέαν και την σταθερή επί πληρώμη, οπότε δυστυχώς οι περισσότεροι έχουν δυναμική ip με αποτέλεσμα όσα ban και να τους ρίξεις στην ip αυτό να μην στέκεται εμπόδιο στο να ξαναμπούν.
|
|
||||
|
||||
![]()
απλα αγοραστε απο ενεργα μελη κ μονο κ οχι απο αυτους που μπαινουν μονο για να πουλησουν κατι!!
γι'αυτο τα προφιλ μας ειναι ανοιχτα κ δημοσια για να βλεπουμε τι "προβληματα" αλλα κ μη εχει ο καθενας μας!!! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
Τι σημαινει "Αγρια ψαρια"; | Raven | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 18-05-09 17:13 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |