|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτη θα ειναι η τελικη φωτογραφια για το δευτερο σταδιο στον διαγωνισμο της Ρωσιας.Ειχα καποιες αμφιβολιες για τον φοντο ασπρο η μαυρο αλλα τελικα κατεληξα στο ασπρο που δινει λιγο περισσοτερο βαθος..αυριο θα την στειλω και θα περιμενω απαντηση
|
||||
|
||||
![]()
Καλη η επιλογη του φοντου..Πανεμορφο..Καλη επιτυχια.
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο ειναι και με το ασπρο φοντο. καλη επιτυχια να εχεις.
ΥΓ: μηπως δεν θα ηταν καλυτερα να εβγαζες καμια φωτογραφια με καλυτερη τοποθετηση των ψαριων? λεω τωρα, μηπως παιζουν και αυτα ρολο, διοτι στην συγκεκριμενη απο οτι βλεπω, δεν ειναι στις καλυτερες ποζες τους ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μου βρεις τροπο πες μου και μενα..όταν βλέπω ψάρια στη σειρα νομιζω πεφτει photoshop
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι ειναι οντως δυσκολη η φωτογραφια στο ενυδρειο, θελει απιστευτη υπομονη και πολυ τυχη για να πετυχεις καλες ποζες. ετσι ειναι η φωτογραφια ομως με τα ζωα, υπομονη χρονος και τυχη. δοκιμασε το παντως για λιγο μηπως και σταθεις τυχερος και πετυχεις κατι καλυτερο απο αυτο που εχεις τωρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπεροχο Νικο, τα καλυτερα ευχομαι!
παντως θα ηθελα κι εγω μια καλυτερη φωτο στα ψαρια.. τουλαχιστον βγαλε για μας , οχι για τους ρωσους ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτογραφιση ενυδρειου με compact και DSLR | Raven | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 7 | 25-11-10 16:44 |
Φωτογραφιση ενυδρειου και φτηνος/παλιος εξοπλισμος. | mpampi19 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 15 | 01-10-10 01:02 |
Forum με θεμα την φωτογραφιση ενυδρειων! | mikenuke | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 18-09-05 17:42 |