|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια θέλω να βάλω ένα diy co2 στον 50-55 καθαρα λίτρα κύβο (1,5 λιτρο μπουκάλι και τις σχετικές αναλογίες ζαχαρη και μαγιά που βρήκα στο ιντερνετ)...θέλω να ρωτήσω 1) αν βάλω το μπουκάλι ποιο ψηλά απο το ενυδρείο χρειάζομαι βαλβίδα αντεπιστροφής? 2) αν κάνω τη διάχυση με αερόπετρα είμαι οκ?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
2) Για diy μια χαρά είναι η αερόπετρα απλά προσπάθησε να τη βάλεις όσο πιο χαμηλα μπορείς και κοντά στη έξοδο του φίλτρου σου για να κυκλοφορήσουν και να διασπαστούν όσο περισσότερο γίνεται οι φυσαλίδες |
|
||||
|
||||
![]()
αν το βαλεις πιο ψηλα, η βαλβιδα δεν χρειαζεται..
εγω με αεροπετρα το εχω... σιγουρα με καποιον μικρο κυκλοφοριτη γινεται καλυτερα η διαχυση... αλλα και η αεροπετρα κανει δουλεια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν το σταματήσεις και δεν οξυγονώνονται τα βακτήρια ξέχνατα, ![]() τα φίλτρα δεν τα λειτουργούμε με χρονοδιακόπτη για κανένα λόγο, αν το κάνουμε έτσι, θα θέλει στρώσιμο κάθε φορά από την αρχή
|
||||
|
||||
![]()
Τακη εχει κι αλλο φιλτρο σε λειτουργια..
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Γιάννη το είδα, αυτό που θα σταματάει όμως θα χάνει βιολογία αφου δεν θα οξυγονόνεται, μέσα στο νερό θα είναι αλλά χωρίς κυκολοφορία, δεν βλέπω το λόγο να το σταματάει ή αν το σταματάει γιατι να το έχει, δεν αλλάζουν οι αναγκες σε βιολογια μέρα ή νύχτα
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|