|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
γνωρίζει κάποιος το κατάλληλο πάχος του τζαμιού για διαστάσεις 3 μέτρα πλάτος 70 πόντους φάρδος και 50 ύψος και αν θα πρέπει να χρησιμοποιήσω κόντρες? ευχαριστώ εκ των προτέρων!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium
Ουπς με προλαβες...Εβαλα και γω 4 και βγαζει 10αρι..λιγο μου φαινεται...για κοντρες δεν το συζηταμε πανω κατω διπλες και τριδιπλες..ειναι πολλα τα λιτρα...
|
|||
|
|||
![]()
θα ηθελα να ρωτησω κατι ακομα εχω ηδη ενα sump 130 λιτρα εφοσον η βιολογια ενος θαλασσνου ενυδρειου βασιζεται στο ζωντανο βραχο κατα κυριο λογο επαρκει το sump η θα πρεπει να φτιαξω μεγαλυτερο?
|
|
||||
|
||||
![]()
θα ελεγα μεγαλυτερο παχος απο 10ρι..
δεν θα το σκεφτομουν καν για rimless! |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά , με 10αρι , διπλό πάτο και κόντρες , διπλές κόντρες επάνω αλλά και κάθετες κόντρες ανά 1 μέτρο θα αντέξει. Ο προβληματισμός μου είναι πως ένα ενυδρείου τέτοιου μεγέθους δεν είναι μόνο η στατικότητα αλλά και το βάρος και ο τρόπος μεταφοράς του, άδειο θα ζυγίζει πάνω από 350 κιλά που δυσκολεύει τη μεταφορά του αλλά και την αντοχή του στη μεταφορά, για αυτό είπα και διπλό πάτο. Από την άλλη, γεμάτο θα είναι πάνω από 1350 κιλά χωρίς το σαμπ, δεν νομίζω να μπορεί σε όροφο, μόνο σε ισόγειο και χωρίς να υπάρχει υπόγειο από κάτω, ή αν υπάρχει υπόγειο να μπει πάνω σε δοκάρι της οικοδομής. Σκεφτείτε και το ξύλινο, πιστεύω πως θα ζυγίσει 200 κιλά λιγότερο
|
||||
|
||||
![]()
+φωνω με τον Τακη!
νομιζω πως δεν θα εκανα τετοιες διαστασεις εξ ολοκληρου με γυαλι.. σιγουρα θα πρεπει να ρωτησεις κατα ποσο θα αντεξει το βαρος στο σημειο που θελεις να το τοποθετησεις.. αν κολληθει με τζαμι παντως , καλο ειναι να γινει στον χωρο που θα μπει , ωστε να μην υπαρχουν μετακινησεις. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|