|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! σε λιγες μερες θα παραλαβω τα plexiglass για να φτιαξω ενα σαμπ.
θα ηθελα οσοι εχουν κολλησει και ξερουν να μου πουν τι ειναι πιο καλο.... η ειδικη κολλα για τα plexiglass η, το χλωροφορμιο....?? εχω δει βιντεακια και με τα δυο υλικα να κολλανε και δεν ξερω πιο να διαλεξω... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πιο ευκολα με τηνειδικη κολλα αλλα θελεις και συριγγα με βελονα,συναρμολογεις και κολλας
|
|
||||
|
||||
![]()
Το χλωροφορμιο ειναι για πλεξι
Για ποιο λογο θα το κανεις με πλεξι και οχι με γυαλι;;; |
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση ρώτα σε κανα φαρμακείο αν έχει χλωροφόρμιο και πάρε 5-10 ml και κάνε δοκιμή να δεις πόσο καλα κολλάει. Η ειδική κόλλα δεν το συζητάω, κολλάει , όχι ψέμματα.
Θα ρωτήσω και εγώ αύριο τον φαρμακοποιό μου και αν έχει θα πάρω λίγο να δοκιμάσω και να τη συγκρίνω με τη κόλλα. Αν θες κάνε λίγο υπομονή μήπως βρω και κάνω δοκιμή να σου πω ------------------------- Θανάση , έκατσα και διάβασα τι γράφει το μπουκάλι της κόλλας. Nocivo por ingestion. Irrita la piel. Posibilidad de efectos cancergenos. Nocivo : riesgo de efectos graves para la salud en caso de exosicion prolongada por inhalacion e ingestion. Usense indumentaria y quantes de proteccion adecuados. Contiene : Triclorometano Μετάφραση από Google Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης. Ερεθίζει το δέρμα. Πιθανή cancergenos αποτελέσματα. Επιβλαβές: κίνδυνος σοβαρής βλάβης της υγείας ύστερα από παρατεταμένη exosicion με εισπνοή ή κατάποση. Φοράτε κατάλληλα ρούχα και προστασία quantes. Περιέχει: Τριχλωρομεθάνιο Τριχλωρομεθάνιο είναι το χλωροφόρμιο, να μη σε πάρω στο λαιμό μου αλλά μάλλον και αυτή η κόλλα είναι χλωροφόρμιο ή περιέχει χλωροφόρμιο. Το λέω με κάθε επιφύλαξη ------------------------- Για περισσότερες λεπτομέρειες , τη κόλλα τη λένε CEMENCRIL No22P και την εταιρία IRPEN, Ισπανική είναι
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 01-07-14 στις 22:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ακομη δεν εχω παρει τα κομματια οποτε εχω χρονο που το κοιταω...
χλωροφορμιο σιγουρα θα βρω στο νησι, κολλα δεν ξερω... ![]() ![]() disc-postman θελω να το κανω με plexiglass για να μπορει να δεχετε ανα πασα στιγμη μετατροπη... καποια τρυπα, καποια προσθηκη, καποιο κοψιμο... με το γυαλι αυτο ειναι αδυνατον...
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση με τη πρώτη ευκαιρία (ίσως και σήμερα) άνθρωπός μου θα πάει Πειραιά και θα μου πάρει χλωροφόρμιο να κάνω δοκιμές. Είδα και τη τιμή και κουφάθηκα, κάτω από τα μισά που πήρα τη κόλλα. Μόλις το πάρω θα έχεις νέα μου. Θέλω και εγώ αρκετή κόλλα και ευκαιρία είναι να δω πως κολλάει και πως είναι το χλωροφόρμιο, αν είναι ίδιο με τη κόλλα
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γρατζουνιές σε plexiglass | Nrgman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 22-09-06 13:05 |
Ενυδρείο απο plexiglass. | Nrgman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 08-09-06 14:46 |
Που μπορώ να βρώ plexiglass??? | GFON | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 24-02-06 11:37 |
Plexiglass | sps4ever(niktso) | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 12-05-04 17:58 |
plexiglass | Tolis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 10-12-02 18:53 |