|
|
|||
|
|||
![]()
Χθές το απόγευμα που γύρισα σπίτι με το που μπήκα έριξα μια ματιά στο ενυδρείο(κλασικά),κοιταω τον STC-1000 κ τρελάθηκα...42 βαθμους!!!!(ενταξει λέω θα φάμε ψαρόσουπα σήμερα)Βάζω το χέρι στο νερό αλλα τελικά η θερμοκρασία ηταν normal,έβαλα κ θερμόμετρο για επιβεβαίωση.
Εβγαλα τον sensor απο το νερο,δεν έπεφται κατω απο 40..μεχρι κ 50 πήγε. Τι κάνω τώρα???Παραγγελία καινούργιου STC-1000??Μήπως φταίει μόνο ο sensor??κ αν ναι που μπορώ να βρώ άλλον??? Ο sensor είναι μεταλλικός. |
|
||||
|
||||
![]()
μεταλλικος ειναι;
![]() για βαλε καμια φωτογραφια να δουμε... υπαρχουνε σενσορες να βρεις και εδω.δε θυμαμαι διυεθυνση,αλλα νομιζω καπου στο ρεντη ειναι.(η εταιρια που φερνει τους elliwel) καποιος θα τη θυμαται και θα το γραψει σιγουρα. |
|
||||
|
||||
![]()
εχω εγω εναν που καθετε... αν μενεις κοντα ελα να τον παρεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον τα έπαιξε το controller και εμένα μου έκανε restart πριν λίγο καιρό και πήγα σε καινούργιο.
|
|
||||
|
||||
![]()
αν θυμηθει καποιος που βρισκουμε σενσορες ας το αναφερει θα ειναι χρησιμο πιστευω!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λέτε να είναι ο σενσορες???
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- Αυτός είναι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonidas87 : 20-05-14 στις 15:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα όταν πήγαινε να ανάψει τους θερμοστάτες έκανε restart, τον είχα πάνω από 1 χρόνο σε λειτουργία, τώρα έχω ένα στην άκρη πάντα για παν ενδεχόμενο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτός δεν είναι STC-1000, είναι απλός κοντρόλερ θέρμανσης ή ψύξης
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν,Σύνδεσα τα καλώδια απο το ανεμιστηράκι κατευθείαν πάνω στο κοντρολερ κ δούλεψε μια χάρα!!!!(ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ)
1 φάση απο ανεμιστηράκι 2 καλώδιο γεφύρωσης με 3 3 καλώδιο απο 2 & φάση απο τον μετασχηματιστη 4 ουδέτερο μετασχηματιστη & ουδέτερο ανεμιστηράκι |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Διάβασε στο manual τι λέει για το 3 & 4 , πιο θέλει + και πιο -, αντίστοιχα μετά βάζεις τα + και - στο ανεμιστηράκι
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με skimmer v2 1000 | g81gr | Φίλτρανση | 22 | 05-04-14 15:48 |
Απορια με stc-1000 | terzen | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 29-10-11 16:56 |