|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα
έχω μια ερώτηση : πριν 6 μέρες είχα ετοιμάσει τα κατάλληλα λίτρα για να κάνω αλλαγή νερού στο ενυδρειο. ειχαν περισσέψει κάποια λίτρα και τα άφησα στο μπετονι. ειχα μετρήσει ph 6.0-6.4 kai μετά από 6 μέρες το ίδιο νερό μετράω περίπου 6.8-7.0 . τι γίνετε ??????? γιατί αυτή η ανοδική τάση? το ίδιο και με το νερό του ενυδρείου .μετράω περίπου 6.4 και μετά από κάποιες μέρες 4-5 έχω περίπου 7.0.στο ενυδρείο καταλαβαίνω ότι παίζουν πολλοί παράγοντες ρολο. στο μπετονι όμως?(είναι αυτό το κλασικό 34 λίτρα που βάζουνε ελιές και τρόφιμα) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Απο αντιστροφη ωσμωση το νερο?
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σκετο νερο οσμωσης εχεις στο βαρελι?
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|