|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!!καλη συνεχεια
|
||||
|
||||
![]()
Thanks..
|
|
||||
|
||||
![]()
Mε μπερδεψες λιγο με το 'νιτρικα 0'..
Στο φιλτρο μπορεις να βαλεις και αλλο βιολογικο υλικο,εχεις αρκετο χωρο και ειναι κριμα να πηγαινει χαμενος.Ο θερμαντηρας ειναι μισος εξω απο το νερο ή μου φαινεται? Ο αστακος οπως καταλαβαινεις δεν εχει θεση ,στην καραντινα ή στο σαμπ δεν χωραει? Αισθητικα και πρακτικα ,θα προτιμουσα ενα ειδος πετρας,αυτες δεξια κατα τη γνωμη μου ειναι οι ιδανικοτερες για αφρικανικα και χρειαζεσαι κι αλλες..Επισης τα φυτα καλα ειναι να μπαινουν απο την αρχη,ισως και πριν τα ψαρια.Η θερμοκρασια και στους 25 ειναι μια χαρα.Τα ειδη που επελεξες ειναι ομορφα αλλα εγω δε θα επελεγα τα demasoni στο ενα μετρο. Οι αλλαγες μ αρεσουν και μενα γενναιες..Καλη συνεχεια
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητέ φίλε Bill-Samos, στο sump θα μπει και άλλο βιολογικό. Πάω σιγά σιγά λόγω κόστους. Ο θερμαντήρας είναι μισός έξω γιατί λόγω ύψους δεν χωράει άλλο μέσα στο νερό.
Ναι όντως ο αστακός είναι φιλοξενούμενος μέχρι να τον πάρει ένας φίλος. Στην καραντίνα δεν θέλω να τον βάλω γιατί τον λυπάμαι σε 20 lt. Για τα damasoni πολλούς έχω ακούσει που δεν τα προτιμούν, γιατί όμως..;; τα έχω κάμποσο καιρό και είναι ιδιαίτερα ψάρια. Όμορφα και γεμάτα ζωντάνια.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε ελαφροπετρα που ειναι μια χαρα βιολογικο με 3 ευρω το τσουβαλι.Ο θερμαντηρα τοσο εξω ειναι πολυ επικινδυνος,ειναι ο μισος εξω απο το νερο!!!Οριζοντια δε χωραει?Τα demasoni ειναι οντως μες στη ζωντανια αλλα για να εκτονωθει η τοση ζωντανια θελει λιτρα και μηκος.
|
||||
|
||||
![]()
Να προσθεσω πως η δουλεια που έχεις κανει στον πινακα ειναι εκπληκτικη πολυ ωραια τακτοποιημενα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Ενυδρείου 360 lt (Λίμνη Malawi) | mgiokas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 44 | 02-03-15 19:19 |
Παρουσίαση ενυδρείου Malawi!! | κ.ω.σ.τ.α.ς. | Malawi | 72 | 05-03-13 17:54 |
Παρουσίαση ενυδρείου Malawi | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 47 | 23-04-10 20:35 |
Παρουσίαση ενυδρείου malawi | Andreas301 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 49 | 07-01-08 10:24 |