|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως θα εχετε καταλαβει με τα θεματα συχεχως που ανεβαζω,εχω ενα κωλυμα με την φιλτρανση ,μεσα στο ενυδρειο 300 λιτρα,αυτη τι στιγμη εχω,δυο εσωτερικα κινεζικα 1200/ωρα ,ενα επιδαπεδιο με αντλια 1200/ωρα,κι ενα εξωτερικο hydor prime 10 (πολυ μικρο 350/ωρα) δωρο φιλου που διελυσε το δικο του,αν θεωρησουμε δεδομενο οτι θα βαλω και το 2217 (Δευτερα Τριτη) ,τι να αφαιρεσω απο μεσα για να ανοιξει και ο χωρος και αν βαλω ακομη ενα 2217 σε 2-3 μηνες, τοτε να αφαιρεσω το επιδαπεδιο ( που ολοι λετε οτι ειναι ξεπερασμενο και προβληματικο ); περιμενω τις αποψεις σας,τα ψαρια που εχω αυτη τι στιγμη ειναι ενα οσκαρ 4,5 χρονων (το δευτερο μου ψοφησε οταν γυρισα απο διακοπες) κι εναν πλεκοστομο κι αυτος 4,5 χρονων
|
||||
|
||||
![]()
Το θεμα με το φιλτρο ειναι απλο βαζεις ενα φιλτρο που να γυρναει τα λιτρα του ενυδρειου 4με 5 η και περισσοτερο τιν καθε ωρα λειτουργιας του,αυτο το κανεις και με δυο εξωτερικα αν σε βολευει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εαν αυτο που λες επιδαπεδιο ειναι φιλτρο βυθου βγαλτο.
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Πάνο καλημέρα,αφού έχεις κόλημα με την φίλτρανση του ενυδρείου σου και καλά κάνεις και συμφωνόντας με τον Κώστα,μην πετάς τα λεφτά σου για να μειώνεις τα οφέλιμα λίτρα από τα ψάρια σου.Ακύρωσε την παραγγελία του 2017 και παράγγειλε το 2075 με κυκλοφορία 1250lt/h και 16W κατανάλωση ή το JBL CrystalProfi e1501 Greenline με κυκλοφορία 1500lt/h και 20W κατανάλωση.Όπως βλέπεις με το κόστος των 2 εξωτερικών φίλτρων παίρνεις 1 και υπερκαλύπτεις τα λίτρα σου x5 και κάνεις οικονομία στην κατανάλωση και στον οφέλιμο όγκο.Αφαίρεσε και τα 3 εσωτερικά φίλτρα εκτός αν θέλεις (δεν ξέρω την κατανάλωση και τον όγκο του )να αφήσεις το ένα Κινέζικο στην μία άκρη για να ταράσει το επιφανειακό νερό για περισσότερη οξυγόνωση που δεν θα τη χρειάζεσαι και για ν' αποφύγεις τα έξοδα για air pump.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα ,ναι εχω σκοπο να βγαλω το φιλτρο βυθου ,προτιμω να βαλω σε λειτουργια δυο εξωτερικα των 100-120 παρα ενα 200 και ο λογος ειναι οτι εαν χαλασει το ενα των 1000/ωρα , να χαλασει το ενα και να εχω και το αλλο τουλαχιστων να λειτουργει ,αλλα εαν χαλασει το ενα των 2000 /ωρα δεν θα εχω καθολου μεσα φιλτρο,οποτε νομιζω κατ εμε , οτι καλυτερα να παρω 2 των 1000/ωρα παρα ενα των 2000/ωρα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Rio 400 και επιλογη φιλτρων. | faster80 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 12-06-12 01:26 |
Συνδεση φιλτρων | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 05-05-08 16:10 |
Καθάρισμα φιλτρων... | imichal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 25-10-07 22:40 |
Συγκριση φιλτρων | Pritanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 28-06-05 19:33 |