|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια γεια σας
Θα βαλω μια μεγαλη γλαστρα 100λιτρα και θελω να βαλω γκαπυ για το καλοκαιρι για να εχουν σκια να την βαλω κατω απο ενα μεγαλο λεμονοκυπαρισσο? Μπορω?η θα πεφτουν ουσιες μεσα στο νερο που δεν κανει?
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, θα πεφτουν.
Θα μπορεσεις μονο με σκια, να κρατησεις τη θερμοκρασια του νερου κατω απο 28-29C?
|
|||
|
|||
![]()
συγνωμη προσπαθω να ανεβασω μια αγγελια στα μυνηματα και δεν μπορω να βρω ακρη μπορεισ να με βοηθησεισ σε παρακαλω
|
|
||||
|
||||
![]()
Σπυρο σκεφτομαι να θαψω την μιση γλαστρα μεσα στο χωμα για να εχει δροσια
Λες να εχω προβλημα με το κυπαρισσι?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=26 και πάτα κλικ εδώ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον και παλι γεια.
Εχω διαμορφωση το μερος και εχω θαψει την γλαστρα σε πολυ σκιερο μερος.σε λιγο θα εχετε και φωτο. Αυριο θα παω σε φυτωριο να παρω τα νουφαρα 4ευρω τα βρηκα και ειναι κανονικα φυτα. Μου ειπαν οτι για να αναπτυχθουν τα φυτα θελουν λασπωδες πυλουχο χωμα αργυλουχο. Μπορω να βαλω λασπωδη πυλο που πηρα απο τις οχθες απο ενα ποταμακι που βρηκα σημερα στην χαλκιδικη? Εσεις που βαζετε νουφαρα τι χωμα βαζετε?
|
||||
|
||||
![]()
πολυ φτηνα μου φαινεται για νουφαρα.μηπως δεν ειναι νουφαρα?
http://en.wikipedia.org/wiki/Nymphaeaceae εκτος αν τα φυτεψεις εσυ... αυτα συνηθως τα πουλανε ετοιμα σε γλαστρα με χωμα.προσεξε μη σου δωσουνε τιποτα ιακυνθους για νουφαρα γιατι αυτοι δεν θελουνε φυτεμα σε χωμα.ειδα και στην ανθοκομικη κηφησιας φετος και περσι καποιοι τα πουλανε για νουφαρα(ετσι τα ονομαζουνε ![]() σπορο θα παρεις η φυτο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια γλαστρολιμνη στο μπαλκονι !!! | nxr26 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 19 | 05-11-12 12:54 |
η πρωτη μου γλαστρολιμνη | apostolis veroia | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 26 | 06-08-11 07:57 |
δοχειο για γλαστρολιμνη | douran_p | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 04-04-11 12:57 |
τι χρειαζομαι για γλαστρολιμνη? | Δημητρης89 | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 5 | 04-03-10 21:12 |
Γλαστρολιμνη | Red crystal | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 24 | 13-07-09 10:29 |