|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα.
είμαι κάτοχος ενός rio 180 τρέχει περίπου 1 χρόνο και κάτι. έχω μέσα 10 demasoni και 6 lapido το ένα αρσενικό lapido έχει αλλάξει τελείως χρώμα αν θα μπορέσω σήμερα θα σας ανεβάσω και photo. έχει χάση τελείως το κίτρινο και έχει γίνει σχεδόν ολόκληρο μπλε. Λόγο αυτής τις συμπεριφοράς σκέφτηκα να χωρίσω τα ψάρια και να βάλω σε ένα άλλο αντίστοιχα ξεχωριστά τα 2 είδη. ερώτηση οφείλεται σε τι η αλλαγή χρώματος? 1. Στο ότι τρώει το περισσότερο ξύλο? 2. λόγο τροφής? 3. λόγο υπερπληθυσμού? Έψαξα στο net και βρήκα μια σχεδόν ίδια photo με το δικό μου. http://i953.photobucket.com/albums/a...ichlids110.jpg |
|
||||
|
||||
![]()
H foto δεν δείχνει Labidochromis πάντως
![]() Βάλε μία με το δικό σου ψάρι. ![]() Τι τροφές δίνεις? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Omega One 1,005,0087 Super Color Cichlid Pellets 16,25oz Omega One 1,005,0008 Cichlid Flakes και πελλετ 2,2oz Ocean Nutrition 1009190 Cichlid Vegi Small Pellets Γενικά κάνω μια μίξη περισσοτερο σε σπιρουλινα και λιγότερο σε πρωτεΐνη. Λογω damssoni Να σημειώσω πως η αλλαγή χρώματος ήρθε σιγά σιγά ξεκίνησε κάτω από το στόμα και εξαπλώθηκε. |
|
||||
|
||||
![]()
Οι 3 πρώτες είναι για βασικά σαρκοφάγα ή παμφάγα ψάρια.
Η άλλη είναι για βασικά χορτοφάγα ή παμφάγα. Η σπιρουλίνα που είναι και δεν την βλέπω? (μη μπερδεύεσαι με την πρωτείνη γιατί και η καθαρή σπιρουλίνα γύρω στο 63% πρωτείνη είναι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ocean Nutrition 1009190 Cichlid Vegi Small Pellets Σε αυτές τις 2 μου είχαν πει πως έχουν σπιρουλινα μέσα. |
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι απο αυτα τα labidohromis blue που δινει το πετ σιτυ ειναι απλα υβριδια τα ψαρια σου.. δεν ξερω που τα βρισκουν αλλα πουλανε ολα τα τρελλα η ανθρωποι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή χρώματος neolamprologus-Τι φταίει??? | pagos4 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 03-09-11 15:27 |
Αλλαγή χρώματος..αρρώστεια; | lenia | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 3 | 16-06-11 14:42 |
Αλλαγή χρώματος...τι μπορεί να φταίει?!?!? + extra probs | sofia | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 12 | 20-08-07 09:46 |
Aλλαγή χρώματος και συμπεριφοράς | 3leon | Malawi | 6 | 14-10-05 00:41 |
Αλλαγή χρώματος δίσκου | johnny98130 | Δίσκοι | 6 | 23-10-03 20:05 |