|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειτα απο καινούργια απαίτηση αρκετών μελών-χομπιστών καθορίζουμε άλλη μια συνάντηση όπως κάνουμε συνήθως.
Ημέρα συνάντησης Σάββατο 9 Απριλίου στις 7 η ώρα το απόγευμα. Στην καφετερια Tiera στο πατάρι, παραλία αρετσούς δίπλα απο το goody's. Δηλώστε συμμετοχή μέσα στην εβδομάδα. Μαζέψτε κλαδέματα και ότι διαθέσιμο υπάρχει για ανταλλαγή Οποιος θέλει μπορεί να πάει και πιό νωρίς και μπορεί να συνεννοηθεί με όποια μέλη βολεύονται πιο νωρίς. Η μέρα της συνάντησης ειναι απλά μια πρόταση όπως γίνεται συνήθως και μπορεί να επανακαθοριστεί με την σύμφωνη γνώμη των περισσοτέρων. ΥΓ. Η Ημέρα σου σαββάτου απο την εμπειρία μας ειναι η ποιο ιδανική μέρα για συναντήσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
6 ωρα το πρωι ρε Lasal δημοσιευεις θα μας τρελανεις...... Πρωτα απο ολα να ερθεις να παρεις το ενυδρειο σου γιατι σταζει απο παντου και εχουν στρεσσαριστει τα ψαρια μου
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Την προηγούμενη συνάντηση την έχασα. Σε αυτή θα είμαι εκεί. Ευχαριστώ για την πρόσκληση.
Θωμάς |
|
|||
|
|||
![]()
Θα είμαι εκεί εκτός απροόπτου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Kι εγω μεσα οπως παντα.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
θα ερθω και εγω να σας γνωρισω και απο κοντα!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
I'll be there...
81 lt ![]() 8 tiger barbs - 1 anchistrus - 3 ottos - 15 caridina japonica JBL Cristalprofi 250 external filter - DIY CO2, 3 x 15W Sylvania Gro-lux Το χαλίκι επειδή το ματιάσατε, πλέον μαύρισε από το κακό του... |
|
|||
|
|||
![]()
δυστυχος το σαββατο εχω τα γεννεθλια μου και θα εχω κοσμο σπιτι,οποτε αλλη μια συναντηση κι εγω απ'εξω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ελπιζω οτι θα ερθω κι εγω.
|
|
||||
|
||||
![]()
και εγώ κατα πάσα πιθανότητα ναι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μετα ολοι μαζι στον Φωτη για τουρτα!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εσύ δεν θα πάς ρε Γιώργο ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αληθεια νικο?
Μακαρι να μπορεσεις.
|
|||
|
|||
![]()
ερχομαι κι εγώ!ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κι εμείς, κι εμείς θα έρθουμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ 99,9% θα έρθω!
|
|
|||
|
|||
![]()
και εγω 99,99%...........................δε θαρθω. Ειμαι απογευματινος,εκτος αν συνεχισετε μετα τις 24:00 Αχρηστοι.
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
αντε και μετα την συναντηση ολοι περαια στο σπιτι μου για τουρτα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα ερθω και γω.
|
|||
|
|||
![]()
Θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ στη συνάντηση...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα είμαι εκεί εκτός απροόπτου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή φάση η συναντηση
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλώνω παρών....................
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς δεν θα τα καταφέρω να έρθω λόγω .... τι άλλο από την εργασία μου .
Σήμερα θα είμαι μέχρι το βράδυ στο ετήσιο συνέδριο της εταιρείας και αύριο στην εταιρεία μου λόγω αλλαγής μηχανογραφικού συστήματος. Λυπάμε, αλλά ελπίζω να σας δώ από κοντά σύντομα. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα πήρες μετάθεση στην Θεσσαλονίκη; :P .
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεγαλη επιτυχια η χθεσινη συναντηση, 20 ηταν ο αριθμος των συμμετεχοντων! Και ολοι ειχαν χαμογελο ευχαριστησης στα χειλια που μιλησαν απο κοντα με συναδελφους κολλημενους!μοιρασαμε και παρα πολλα κλαδεματα, και σκουλικια και δαφνιες!
Περιμενουμε το Λασαλ να μας ανεβασει τις φωτο!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
για να δουμε ποτε θα τα καταφερω.....
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|