|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια σε 20 μερες θα ειναι ετοιμο το ενυδρειο μου κ θα ηθελα να μου προτεινετε ποσα κιλα βραχο να βαλω,ποσα κιλα αρραγωνιτη να βαλω κ ποση συνολικη κυκλοφορια νερου να εχω για το ενυδρειο διαστασεων 150χ70χ60.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αραγωνίτη 5cm ύψος,βράχο εξαρτάται από τα οικονομικά σου.Εγώ για το μέγεθος του ενυδρείου σου προτείνω από 60-80 κιλά.Η κυκλοφορία εξαρτάται από τό τί και πόσα ζωντανά θές να βάλεις.Ξεκίνα από
10 Χ τά λίτρα του νερού σου με προοπτική όσο το φορτώνεις να φτάσεις το 20 Χ τα λίτρα σου. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω μανο...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να δωσεις μεγαλη προσοχη η κυκλοφορια σου να ειναι ομαλη και με καλη διασπορα γιατι αλλιως θα εχεις προβληματα.
![]()
"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο" Albert Einstein "Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες" Μαρκ Τουαιην Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|