|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά, θέλω βοήθεια, το πολύσπερμα είναι σε χαλιά κατάσταση, έχει τρύπες παντού στα φυλλώματα του, στην αρχή δεν είχε τόσες τρύπες αλλά μέχρι σήμερα έχει πάρα πολλές, άρχισα να βάζω νιτρικό κάλιο, έχω μια εβδομάδα τώρα βάζω power 4 και νιτρικό κάλιο, το κάλιο το βάζω κάθε Σάββατο και power4 κάθε Τετάρτη. Το ενυδρείο έχει φωτισμό από τις 2 μέχρι της 12, νιτρικά 10, αμμωνία και νιτρώδη δεν έχω.
Τι μπορεί να λείπει από το ενυδρείο..?
|
||||
|
||||
![]()
Πολλά μπορεί να λείπουν,
Σωστός φωτισμός Λιπάσματα CO2 Ολα αυτά θέλουν τις σωστές αναλογίες όμως και μεγάλη προσοχή στα λιπάσματα, και για την άλγη αλλά το σημαντικότερο , για τα ψάρια. Κάνε υπομονή να βελτιώσουμε τον φωτισμό και θα δούμε και τα υπόλοιπα
|
||||
|
||||
![]()
co2 εχω το μπουκαλι για μπουκαλα αμα λες δεν γινεται σε ενα 60 λιτρο λιπασμα το εχω τσακισει και στα απο πανω που λεω και στο φλουρις και της σερα... οσο για τον φωτισμο ενταξει το βλεπω δεν νομιζο να θελει κιαλα φωτα ρεσι τακι υπαρχει περιπτοσει αλλα δεν βλεπω κατι για να πω οτι εχουμε ελυψη φως κατι γινεται με το νερο κατι λειπη .... τι να πω δεν ξερω μπορει να το βγαλω τελειος το πολυσπερα και να αφησο καμπομπα λυμνοφιλλα .....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και μη βάζεις πολλά λιπάσματα, θα γεμίσεις άλγη, θα σου έλεγα να μη βάζεις τίποτα, δεν έχεις δύσκολα φυτά, και χωρίς λιπάσματα μια χαρά μεγαλώνουνε
|
||||
|
||||
![]()
το ξερω αφτο αλγες δεν εχω τοσο καιρο που βαζω αλλα τα ανεβασα λιγο στην δοσολογια μπας και κανουνε δουλια στο πολυσπερμα...
|
|||
|
|||
![]()
ειχα τρυπες,εβαλα καλια και ειναι τελειο..μαλλον εκει σε βρισκω,ελλειψη καλιου
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
οι μελανοταινιες ξεριζωνουν την πολυσπερμα ! γιατι ??? | ΝΙΚΟΣΠΕ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 14-02-14 08:32 |
ΤΡΥΠΕΣ | kokos125 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-11-09 18:20 |
ΠΟΛΥΣΠΕΡΜΑ | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 26-10-07 16:26 |