|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! θα ηθελα οποιος ξερει να μου πει που μπορω να βρω πηλο να φτιαξω σπηλιες , να τις ψησω και να της εχω ετοιμες για το pleco ενυδρειο μου.....
ευχαριστω!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
ψαξε και για κανα εργαστηριο κεραμικων στη συρο,θα ξερουν να σου πουνε που μπορεις να βρεις.
παρε ενα που βρηκα τωρα μηπως κανεις και μαθηματα ![]() μπορει εκτος απο ενυδρειοκατασκευαστης να γινεις και αγγειοπλαστης ![]() http://www.syrosagenda.gr/2013/11/bl...l#.UsbvAxj8Kcw τι αλλο θα δουμε σαυτο το χομπι δεν ξερω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεις να κανεις σπηλιες απο σωληνες pvc αποχετευσης με επικαληψη αμου ή χαλικιου χρησιμοποιοντας ενυδρειακη σιλικονη για να τα κωλησεις .
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η αλλιως μου κανουν και καλαμια mbaboo... ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 03-01-14 στις 19:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό σκεφτηκα κι εγώ πριν μερικές μέρες και αφού το έψαξα αρκετά τελικά έφτιαξα μια σπηλιά με πολυμερικό πηλό (polymer clay) για δοκιμή. Χρησιμοποίησα μάρκας fimo (που έχουν δοκιμάσει αρκετοί όπως διάβασα σε ξένα forums) αλλά υπάρχουν και άλλες μάρκες (sculpey πχ). Απ ότι διάβασα, αυτοί γίνονται σαν πλαστικό PVC όταν ψηθούν (σε απλό οικιακό φούρνο - όχι όπως ο κλασικός πηλός που θέλει 1100 βαθμούς) και είναι αδιάβροχοι
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδι με τον πηλο δεν υπαρχει προβλημα??
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
PVC Σπηλιες | sarevock | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 25-11-08 20:02 |
ιδεα για σπηλιες | orck | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 12-01-08 22:30 |
Ερωτηση Σχετικα Με Τα Pleco | mikele | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 59 | 04-06-07 10:16 |
Πετρες με σπηλιες. | Lary | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 15-11-04 21:17 |
Καρύδες για σπηλιες | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 20:14 |