|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σε ολη την παρεα...λογω φορτου εργασιας τον τελευταιο καιρο μπαινω εδω αλλα....
![]() ![]() σας ευχαριστω πολυ!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ το δικό μου το έχω κοντά ένα χρόνο τώρα (δεν το χρησιμοποιώ) και δεν έχει γίνει μαύρο!! Το μόνο που μυρίζει σαν αυγό κλούβιο.
Μου φαίνεται παράξενο!!! Δεν γράφει ημερομηνία λήξης??? (μπορεί να κάνω και λάθος)
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω το κραταω ανοιχτο για πανω απο 1.5 χρονο, αλλα ποτε δεν παρουσιασε προβλημα. Κατι αλλο συμβαινει.
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα που βρηκα θεμα και εγω να ρωτησω κατι.Το δικο μου εχει κατι μαυρακια μεσα σαν σκονη τα δικα σας εχουν?
|
||||
|
||||
![]()
Oχι. Δειτε τις ημερομηνιες ληξης για καλο και για κακο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολύ exelix
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι μυριζει και εμενα και στην αρχη νομιζα οτι κατι δεν παει καλα αλλα τελικα απο οτι διαβασα ετσι ειναι η μυρωδια του.Το εχω διαβασει εδω μεσα αλλα και εχουν βαλει λινκ τα παιδια οπου το αναφερει και η seachem στο σαιτ της
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
seachem prime | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 18-01-12 15:37 |
Αντιχλώρια... alpha Seachem vs prime Seachem | lingistis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 30-03-11 20:30 |
χαλασμενο seachem prime? | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 28-05-07 17:14 |
Seachem Prime | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 23-04-04 09:41 |