|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα παρω τζαμια για να κολλησω ενα ενυδρειο. Τα τζαμια δεν θα ειναι ουτε τροχισμενα, ουτε ροντε. Με τι ειναι καλυτερο να τα τριψω? Με πετρα λειανσης ή γυαλοχαρτο βρεγμενο?
Ακομα, εχω 2 bison σιλικονες για ενυδρειο. Που λενε το ποτε ληγουν γιατι δεν το βρισκω? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να πεις στο μαστορα να στα κανει με ενα γυαλοχαρτο για να μη κοπεις. Δεν ειναι τπτ για αυτον.
Οι σιλικονες ειναι καινουριες κλειστες? Εαν ναι δε νομιζω δεν εχεις θεμα αλλα ας μας επαληθευσει καποιος γιατι δυστυχως δεν εχω καμια διαθεσιμη για να κοιταξω το σωληναριο.
|
||||
|
||||
![]()
@sarpjk
Κλειστες ειναι οι σιλικονες αλλα ειναι αγορασμενες πριν 1+ χρονο και απο τοτε αφημενες στο πορτ μπακαζ του αυτοκινητου, γιαυτο ρωταω. Οσον αφορα το γυαλοχαρτο, δεν νομιζω αυτοι να κατσουν να το κανουν. Εδω μου ειπαν στο τηλ, θα παρεις μια πετρα ακονισματος και μετα θα σου δειξουμε εμεις τον τροπο και θα το κανεις μονος σου. Εμεις μονο κοβουμε. @thanasis Με γυαλοχαρτο Νο 60 ή Νο 80 που διαβασα στο tsamis? |
|
||||
|
||||
![]()
Πηγαινε αλλου αμα βαριουνται να σου τριψουν τα τζαμια. Τωρα οι σιλκονες μεσα στο αμαξι κανεις δε ξερει πως επηρεαστηκαν. Καλυτερα παρε καινουριες.
|
||||
|
||||
![]()
Καλα, παω εκει και βλεπουμε. Μπορει να τους πεισω αλλα το κανω και μονος με γυαλοχαρτο οπως λεει ο thanasis.
Για τις σιλικονες: Δεν μπορω να καταλαβω οταν τις ανοιξω αν εχουν χαλασει ή οχι? Ημερομηνια δεν γραφουν κανονικα? Εdit: Βρηκα και αυτο το θεμα, αλλα εμενα μου λεει BI3244 (κατι τετοιο που δεν θυμιζει ημερομηνια παντως). |
|
||||
|
||||
![]()
αυτή είναι η ημερομηνία και αν θυμάμαι καλά το πρώτο νούμερο είναι η χρονια μετά πάμε σε ημερες και μετά σε μήνες
p.s είναι η ημερα κατασκευής και όχι λήξης δηλαδή αυτή κατασκευάστηκε το 24/4/2013
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με υαλοχαρτο. και βρεγμενο να μην ειναι δεν εχεις προβλημα, ετσι τα ετριβα παντα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πετρα απο βουνο... | ARIS1983 | Malawi | 8 | 14-04-12 19:08 |
Πετρα | κωστας-καζας | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 18-02-11 22:00 |
Αλουμινοχαρτο και φως | mpoumpoula | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 10-02-11 20:05 |
Αλουμινόχαρτο στον ανακλαστήρα. | qstavrosq | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 13-03-05 17:39 |
Ασβεστολιθικη πετρα... | Fighter | Malawi | 2 | 13-01-05 15:35 |