|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Επ΄ ευκαιρία του ταξιδιού μου στα ΤΕΙ Μεσολογγίου, επισκέφτηκα το εργαστήριο ενυδρείων. Εκεί ο υπεύθυνος καθηγητής, Κος Νίκος Βλάχος, διδάσκει στους φοιτητές του τμήματος ιχθυοκαλλιεργειών, μεθοδολογία συντήρησης-αναπαραγωγής διακοσμητικών ψαριών.
Οι πολλές γέννες που συμβαίνουν εκεί μέσα, διοχετεύονται κυρίως στους φοιτητές που από ότι ξέρω διατηρούν όσα μπορούν και δωρίζουν τα υπόλοιπα. Επειδή το εργαστήριο έχει ακόμα ελλείψεις σε εξοπλισμό, γίνονται δεκτές δωρεές πάσης φύσεως εξοπλισμού, με "αντάλλαγμα" ψάρια από αυτές τις γέννες. Να φωτογραφίες από μερικά είδη που υπάρχουν εκεί. Στην επόμενη επίσκεψη που θα είναι και εν μέσω εξαμήνου (και θα έχει πιό πολλά "ενεργά" ενυδρεία-projects φοιτητών), θα φωτογραφήσω πιό αναλυτικά τα είδη. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
81 lt ![]() 8 tiger barbs - 1 anchistrus - 3 ottos - 15 caridina japonica JBL Cristalprofi 250 external filter - DIY CO2, 3 x 15W Sylvania Gro-lux Το χαλίκι επειδή το ματιάσατε, πλέον μαύρισε από το κακό του... |
|
||||
|
||||
![]()
Και δεν κανονίζουμε μια εκδρομή?
|
|
||||
|
||||
![]()
NΑΙ!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίες οι φωτο, δεν ήξερα ότι υπάρχει στην Ελλάδα εργαστήριο ιχθυοκαλλιεργειών που να ασχολείται με τα καλλωπιστικά ψάρια... Πολύ ενδιαφέρον....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Ας έρθει σε επαφή το Δ.Σ. μήπως μπορούμε να κάνουμε μια «εκπαιδευτική» εκδρομή. Νομίζω ότι από μέρους του Τ.Ε.Ι. μπορούν να μας δεχτούν, σαν σύλλογο. Και ίσως μια διάλεξη στα πλαίσια της παρουσίασης του χώρου να ήταν εφικτή. |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι μέσα.
Μην τυχόν πάτε χωρίς εμένα ![]()
120 Lt, Κοινωνικό Φυτεμένο, Εσωτερικό Φίλτρο 550 lt/hour Παροχή CO2 μέσω ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας (κλείνει το βράδυ) και διαχυτήρα Ψάρια: 3 Kribensis, 6 Corydoras Sterbai, 1 Ancistrus, 10 Cardinal Tetra, 5 Melanotaenia praecox, 2 SAE, 2 Apple Snails Φυτά: Didiplis Diandra, Ludwigia Perenis, Altenathera Reineckii, Hygrophilla Diformis, Hygrophilla Pollysperma, Cardamyne Lyrata, Echinodorus Tenellus, Cryptocoryne Wendii Brown, Bolbitis Asiatika, Anubia |
|
|||
|
|||
![]()
Πριν πατε βαλτε μια ανακοινωση για οσους ενδιαφερονται.Θελω και εγω.!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω μεσα ειμαι ΜΑΚΑΡΙ να μας δεχθουν ολους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Περιδιαβαίνοντας παλιά μυνήματα - και αφού επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά το πόσο πολύ εντυπωσιακό υλικό υπάρχει εδώ μέσα! - και με αφορμή το παρόν ποστ, θα ήθελα να ρωτήσω:
Υπάρχει πράγματι μια τέτοια κατάσταση στο Μεσολόγγι? (ή αλλού?) Και αν ναι, μήπως θα έπρεπε να εξετάσουμε και να διερευνήσουμε πιο σοβαρά το ενδεχόμενο μιας επίσημης επίσκεψης ή έστω επικοινωνίας, όχι τόσο για να δούμε τα ενυδρεία και τα ψάρια, αλλά κυρίως για να δούμε μήπως η επαφή αυτή μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα την αποκομιδή σημαντικών πληροφοριών για ψάρια, συστήματα διατήρησης, συνθήκες κράτησης, αναπαραγωγές, ασθένειες ή άλλες πληροφορίες, που μας αφορούν και μας ενδιαφέρουν άμεσα? Ας το εξετάσουν οι υπεύθυνοι του φόρουμ και δη του συλλόγου.
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως ειμαι μεσα αν γινει καμια τετοια εκδρομη
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis |
|
|||
|
|||
![]()
Μα καλά, κανείς δεν το είδε??!!!
Στις φωτό 8,9,10 οι συνθήκες διατήρησης των ψαριών είναι απαράδεκτες! Θα έβαζε κανείς από εσάς στο ενυδρείο σας τόσα ψάρια σε τόσο μικρό χώρο, και μάλιστα χωρίς ούτε μία κρυψώνα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ προσωπικά, δεν περίμενα κάτι καλύτερο, γι αυτό και γράφω: "...όχι τόσο για να δούμε τα ενυδρεία και τα ψάρια, αλλά κυρίως για να δούμε..." Συμφωνώ ότι θα βρει κανείς πολλά στραβά και ανάποδα εκεί μέσα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μια διερεύνηση του ενδεχόμενου να αντληθούν χρήσιμα στοιχεία, θα είναι χάσιμο χρόνου...
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 08-07-06 στις 16:21 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|